orzeszek_rania 17.07.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 zapraszamy do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.07.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Hej Chętnie poczytam Wasz dziennik Jestem normalnie w szoku - to ma byc "szopka" ???? Toż to profesjonalny domek letniskowy Właściwie to możecie zrezygnować z budowy mając takei cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 17.07.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Gratuluje wyboru Czy planujecie jakieś zmiany w środku??jeśli tak to jakie i jakie ogrzewanie macie w planch?? jaka metodą będziecie budować i jak to się ma do kosztów?? życze szybkiej budowy. Z uwagą będę śledziła Wasze postępy w dzienniku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek_rania 17.07.2006 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Hej Chętnie poczytam Wasz dziennik Jestem normalnie w szoku - to ma byc "szopka" ???? Toż to profesjonalny domek letniskowy Właściwie to możecie zrezygnować z budowy mając takei cudeńka Wiesz z tego później bedzie garaż tylko werandkę zdejmiemy, bo dom budujemy bez garażu, jutro postraram się wkleic nasze projekty z naszymi zmaianmi. Najbardziej z tego drewniaczka to cieszy mnie to że nie wydalismy na niego ani złotówki prawie (kupiliśmy tylko pape i kłódkę) i że zbudowalismy go własnymi rekoma a to wszystko dzieki tacie bo on taki zdolniacha i pomysłowy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Dołączam do grupy czytelników Twojego dziennika . Domek godpodarczo-letniskowy na działce macie super, nic tylko spędzać tam wakacje . Twój tata to się powinien zająć budową takich domków na handel, ma facet pomysły i zdolności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek_rania 18.07.2006 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Gratuluje wyboru Czy planujecie jakieś zmiany w środku??jeśli tak to jakie i jakie ogrzewanie macie w planch?? jaka metodą będziecie budować i jak to się ma do kosztów?? życze szybkiej budowy. Z uwagą będę śledziła Wasze postępy w dzienniku. Pozdrawiam. ze zmian to tak:) 1. nad wejściem będzie balkon na dwóch filarach okrągłych 2.na parterze na taras wyjście bedzie z salonu a nie z jadalni 3. na poddaszu w pokojach oprócz drzwi balkonowych będą jeszcze okna, ponieważ zrezygnowaliśmy z okien w dachu, dachowe tylko nad schodami 4. no i zrobiona spiżarnia pod schodami 5. no i na dole zrezygnowaliśmy właściwie ze wszystkich ścianek działowym i drzwi do kuchni i do salonu, zrobilismy sobie otwartą przestrzeń jeśli chodzi o ogrzewanie, to w naszej miejscowości gdzie się budujemy nie ma i prędko nie będzie gazu, więc będziemy sobie palili czym popadnie a w związku z tym ciepła woda też będzie musioała być z takiego pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 18.07.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Dzięki za informacje bardzo mi się podoba ten projekt i chyba się na niego skusze chociaż mam jeszcze czas bo budowe planuje dopiero wiosna W tym projekcie kotłownie przeniosła bym za garaż a kuchnie bym troche poszerzyła no i ze ścianek działowych na dole też bym zrezygnowała.A Wy jak rozwiążecie problem z kotłownią?? gdzie ona się znajdzie?? Pisz o kosztach budowy bo to bardzo ciekawy temat Powodzenia w budowie i dużo pisz w dzienniku- będę napewno go śledziła z uwagą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 20.07.2006 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Rzeczywiscie bardzo ladny projekt, nawet ladniejszy od tej "szopki" Zycze powodzenia Wyglada na to, ze bedzie duzo zdjec w Waszym dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 21.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Dołączam do grona czytelników. Taki domek jak Wasz wybudowała moja koleżanka szkolna. Wprowadziła się w grudniu 2005 roku. Wybudowała dom z garażem Trochę pozmieniała sobie w środku. Zmniejszyła łazienkę na dole, z dwóch pokoi wygospodarowała sobie na górze garderobę. Jeśli chodzi o wyjście na taras to zostawiła sobie wyjście z jadalni i jest z tego bardzo zadowolona. Jadalnię ma w płytkach i dzięki temu nie ma problemów z wnoszonym z tarasu piaskiem na parkiecie. Muszę przyznać, że to chyba jest niezły pomysł. Z płytek zawsze można sobie posprzątać i nie rysuje się parkiet. Może to sobie jeszcze przemyślicie? Ich domek bardzo mi się podoba, więc trzymam kciuki za Waszą budowę. Będę zaglądać do Waszego dziennika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 26.08.2006 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Co tam u Was słychać. Mam nadzieję, że to tylko przestuj w pisaniu, a nie w budowaniu. Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek_rania 07.09.2006 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 nie nie budowa wre, własnie chciałam uzupełnić nasz dziennik bo mam chwilkę czsu a zdjecia mi się nie chcą wklejać wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts