dode 17.07.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Nie wiem, czy ktoś już pisał, jeśli tak to sorry, ale nie mam czasu szukać...Zreszta, nawet jesli, to radosnych nowin chyba nigdy za wiele!!!! Jaki dobry poprawiacz humoru tak z poniedziałku... Wygrała konkurs i auto (http://www.mojakarta.ingbank.pl), trzymajmy więc dalej kciuki.... pozdr.dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 17.07.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 wyglądało to w końcówce konkursu bardzo kiepsko, inne karty zadziwiająco szybko zaczeły zwiekszać ilość oddanych na nie głosów. Karta Martynki wypadła wręcz poza pierwszą trójkę tak więc z miłym zaskoczeniem dowiedziałem się że jednak wygrała Z lakonicznych informacji podanych na stronie banku można wywnioskować, że konkurenci nie postępowali zbyt uczciwie co na całe szczęście organizatorzy wyłapali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 17.07.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Wreszcie jakaś dobra wiadomość! Cieszę się ogromnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.07.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 super wiadomość! Martynko - trzymaj się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.07.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 super wiadomość! Martynko - trzymaj się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Ha, naród górą. Super wiadomość Nadal trzymam kciuki za powodzenie całego przedsięwzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Baaardzo się cieszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.07.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 tak pisałam o tym juz tu: podziekowania od Martynki bardzo sie ciesze i bede wam mówiła co sie dzieje u Martynki chcecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.07.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 tak pisałam o tym juz tu: podziekowania od Martynki bardzo sie ciesze i bede wam mówiła co sie dzieje u Martynki chcecie? No pewno,kto by pomyslał, ze te wirtualne klikania mogą pmoc i skonczyc czyjes pieklo i uczyniec zycie zdrowm i normalnym, czego wiekszośc z nas nie docenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 19.07.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Strasznie się cieszę i pisz co u malej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.07.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Gratulacje!!! Trzymaj się Martynko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 20.07.2006 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 bardzo sie ciesze i bede wam mówiła co sie dzieje u Martynki chcecie? oczywiście, że chcemy!!!!! mam nadzieję, że będą to dobre wiadomości i tego z całego serca życzę. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 20.07.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Serdecznie gratuluję. I jednak udało się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.07.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 info: autko w domku podatek zpałacił bank kolor jasny metalik to co kto kupi za najwyzsza cene? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 26.07.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Gratuluje Martynce .. oby wiecej takich informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.07.2006 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 no to teraz specjalnie dla was od Martynki i jej mamy: "Martynka rozwija sie super,chuligani tylko przy tacie który jej na to pozwala a przy mnie robi niewinne minki i łasi sie szepcząc mamuniu. Codziennie rano wita mnie przybiegając do łóżka robiąc cacy dzidziom w brzuszku i całując go Jest bardzo wrazliwa na łzy innych dzieci, nie lubi krzyku, boi sie go..... Uwielbia książeczki , pszczółkę Maję i nasladowanie odgłosów Nade wszystko zas wodę. Inauguracja plywania Martysi polegała na tym ze na basenie kazała sie wyjąć z brodzika, nadmuchac kaczuchę, założyć motylki i tak wyposażona pływała na 140 cm. Jest bardzo radosnym i pogodnym bystrzakiem a w domu ma ksywke "panna nie", gdyż weszła w etap, ze wszystko jest na nie Martyska zakochała sdię w morzu i tej wielkiej piaskownicy jaka jest plaża Poza tym cały czas biega i naśladuje krówki króliczki, pieski, kurki i świnki. Zwierzatek bardzo jej teraz brakuje tu w mieście Poza tym mamy nowych 60-70 słówek które Martynka zaczyna łaczyć w króciutkie dwu, trzy słowne zdania Życzymy wszystkim forumowiczom wszystkiego najlepszego pozdrawiamy serdecznie całą rodzina Agnieszka" za zgoda wklejam zdjęcia: (za jakis czas znikną i będa krzyżyki) http://www.dietazuzla.pl/iwi/Martysia/HPIM4380_m.jpg http://www.dietazuzla.pl/iwi/Martysia/HPIM4683_m.jpg i buziaczek dla wszystkich: http://www.dietazuzla.pl/iwi/Martysia/HPIM4693_m.jpg A teraz legenda Do tej pory nie wiedziałam czy mogę Wam napisać, ale skoro Aga sama napisała, to: Aga jest w ciąży Bliźniaki będą i to by było tyle na razie informacji od Martynki...[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 28.07.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Śliczna dziewczynka. Gorąco wierzę w to, że leczenie przyniesie oczekiwane efekty i Martynka niebawem będzie mogła cieszyć się rodzeństwem.Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.07.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 fantastycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.07.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 dziękuję za info od mamy Martynki no i gratulki z okazji przyszłego rodzeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.08.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Bardzo miłe wiadomości Życze dużo zdrówak dla całej rodzinki. Trzymam kciukasy za pomyślnośc operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts