Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MARTYNKA WYGRAŁA KONKURS!!!!!!

dode

Recommended Posts

wyglądało to w końcówce konkursu bardzo kiepsko, inne karty zadziwiająco szybko zaczeły zwiekszać ilość oddanych na nie głosów. Karta Martynki wypadła wręcz poza pierwszą trójkę tak więc z miłym zaskoczeniem dowiedziałem się że jednak wygrała :) Z lakonicznych informacji podanych na stronie banku można wywnioskować, że konkurenci nie postępowali zbyt uczciwie co na całe szczęście organizatorzy wyłapali.

tak pisałam o tym juz tu:

podziekowania od Martynki

bardzo sie ciesze i bede wam mówiła co sie dzieje u Martynki chcecie? :roll:

No pewno,kto by pomyslał, ze te wirtualne klikania mogą pmoc i skonczyc czyjes pieklo i uczyniec zycie zdrowm i normalnym, czego wiekszośc z nas nie docenia...

no to teraz specjalnie dla was od Martynki i jej mamy:

"Martynka rozwija sie super,chuligani tylko przy tacie który jej na to pozwala a przy mnie robi niewinne minki i łasi sie szepcząc mamuniu. Codziennie rano wita mnie

przybiegając do łóżka robiąc cacy dzidziom w brzuszku i całując go :) Jest

bardzo wrazliwa na łzy innych dzieci, nie lubi krzyku, boi sie go..... Uwielbia

książeczki , pszczółkę Maję i nasladowanie odgłosów :) Nade wszystko zas

wodę. Inauguracja plywania Martysi polegała na tym ze na basenie kazała sie wyjąć z brodzika, nadmuchac kaczuchę, założyć motylki i tak wyposażona pływała na 140 cm.

Jest bardzo radosnym i pogodnym bystrzakiem a w domu ma ksywke "panna nie", gdyż weszła w etap, ze wszystko jest na nie :)

Martyska zakochała sdię w morzu i tej wielkiej piaskownicy jaka jest plaża :D

Poza tym cały czas biega i naśladuje krówki króliczki, pieski, kurki i świnki. Zwierzatek bardzo jej teraz brakuje tu w mieście :)

Poza tym mamy nowych 60-70 słówek które Martynka zaczyna łaczyć w króciutkie dwu, trzy słowne zdania :D

Życzymy wszystkim forumowiczom wszystkiego najlepszego

pozdrawiamy serdecznie całą rodzina

Agnieszka"

za zgoda wklejam zdjęcia: (za jakis czas znikną i będa krzyżyki)

http://www.dietazuzla.pl/iwi/Martysia/HPIM4380_m.jpg

http://www.dietazuzla.pl/iwi/Martysia/HPIM4683_m.jpg

i buziaczek dla wszystkich:

http://www.dietazuzla.pl/iwi/Martysia/HPIM4693_m.jpg

A teraz legenda

Do tej pory nie wiedziałam czy mogę Wam napisać, ale skoro Aga sama napisała, to:

Aga jest w ciąży Bliźniaki będą

i to by było tyle na razie informacji od Martynki...[/img]