marcin_budowniczy 17.07.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Witam Jak to jest? tzn. zamierzam wziąść 100 tys. kredytu na wykończenie. Czy bankowi muszę przedstawić jakiś harmonogram-kosztorys? Czy te 100 tys. moze obejmować meble, żerandole (akwarium )?? Czy tylko prace niezbędne do otrzymania odbioru budynku np. tynki, okna, schody, drzwi, podłogi, instalacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 17.07.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Witam Jak to jest? tzn. zamierzam wziąść 100 tys. kredytu na wykończenie. Czy bankowi muszę przedstawić jakiś harmonogram-kosztorys? Czy te 100 tys. moze obejmować meble, żerandole (akwarium )?? Czy tylko prace niezbędne do otrzymania odbioru budynku np. tynki, okna, schody, drzwi, podłogi, instalacje... Z tego co ja wiem (też mam wziety kredyt) pieniądze mozna przeznaczyc na tzw stała zabudowę, czyli kuchnia+sprzet, szafy wnękowe itp i potem rozliczyc sie fakturami + oświadczenia, bynajmniej ja tak mam. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts