Natalia Stanko 17.07.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Oto oferta firmy murarskiej za moje 133 m bez piwnic 20.000 zł. za robociznę. Ta że firma poleciła dekarzy, dach na gotowo - 37 zł za mkw., czyli moje 310mkw będzie kosztować 11.500 zł. Oczywiście plus materiały. Jak to wygląda w dzisiejszych realiach? Buduje sie pod Wrocławiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.07.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Ja mam podobna wycenę za 165mkw, plus dach na gotowo w cenie 36-37zl/mkw. Ale sama załatwiam materiały, nie firma. Zalezy ile masz do wykonania m2 ław,scian fundamentowych, scian konstrukcyjnych- musisz podac dokladniej jakie masz powierzchnie, czy jest sciana kolankowa, jaki strop, jaki dach- skomplikowany czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts