Gość 25.08.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 AniaS79 dawaj namiar i ceny natentychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wren 18.02.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 W postach padła firma gawin, ja mam z niej narożnik "Donata" i moim zdaniem jest niewygodny. Napaliłam sie na to zeby miec wysokie oparcie i zapomniałam ze pod nogami tez powinno być prawie pod kolanka. U mnie tego nie ma i siedzi sie sztywno, nie mozna sie na niej tak hmmm... rozwalić Takze polecam siadanie i wypróbowywanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 06.03.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 (edytowane) miałam w domu kilka opcji z MTI Furninova ostatnie lata oto fotki Edytowane 6 Marca 2014 przez InneMeble.pl powiększenie zdjeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts