skalka 18.07.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 ja znalazlem fajne dzialeczki w sadkowie, w centrum wioski, jest szkola, autobusy jezdza co chwila, wszystkie media(gaz -2 - 3 lata), ok 8,8 km od granic wroclawia.......i tak ise zastanawiam czy to jest atrakcyjna oferta? cena ok 70zl.......nie wiem czy to nie jest za daleko.......do wrockaach te wahania:) pomozcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi5iak 18.07.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 No ja powoli oswajam się, że trzeba dać 120tys za działkę. Aktualnie rozważam Smardzów i ŚW. Katarzynę, ale w Smardzowie bolą mnie druty wzdłuż działki, a w ŚW. Katarzynie to, że nie ma mediów i trzeba jeszcze przyłącza robić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts