KKinga 18.07.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Prawdopodobnie mąż nie będzie mógł wyjechać ze mną na urlop (musi być w pracy i zabiera samochód ). Zostałam na lodzie. Czeka mnie samotna podróż do Zakopanego (mimo wszystko mam dość lata w mieście i chcę w góry!) autobusem lub pociągiem. Pociągiem trochę się boję. Wolę jechać autobusem, ale w rozkładzie jazdy PKS nie ma bezpośredniego połączenia z W-wy do Zakopanego. Albo ja nie umiem szukać Czy znacie takie bezpośrednie połączenie (bez przesiadki)? Może jakieś linie prywatne? Będę wdzięczna za wskazówki. Pozdrawiam Kinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 18.07.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Wpisz adres http://www.pks.warszawa.pl i w okienku Zakopane. mnie wyskoczyły dwa autobusy dzienne i dwa czy trzy nocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKinga 19.07.2006 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Już znalazłam. Dzięki wielkie. Poprzednio musiałam coś źle wpisać w wyszukiwarce i dlatego nie mogłam znaleźć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts