Agnieszka1 19.07.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 A ja mysle,ze to co masz zrobic jutro zrob dzisiaj,a jutro bedziesz mial wolne. niestety świat tak nie działa. zwykle ci co najwolniej robią - dostają mniej zadań od szefów niż ci któórym robota sie w rękach pali. szefowie są zwykle tacy ... pragmatyczni (lub głupi jak kto woli inne określenie). Mówię to jako szef Święta prawda z tym pragmatyzmem Zwracam jeszcze uwagę na kategorię ludzi, którzy jak nie są zarobieni i przeciążeni (i oczywiście informują o tym cały świat i okolice), nie są w stanie normalnie funkcjonować . Realizują się tylko w pracy, weekend to klęska. Może masz takie ciągoty ? hihihihi... skad ja to znam ,,.. jak sa dwie rzeczy do zrobienia to sie nic nie zrobi a jak jest 22 to sie zrobi wiekszosc i jeszcze na gazete starczy czasu ... No a u mnie w pracy powiedziala dyrekcja - ze wzgledu na upaly kto sie przed 15.30 ( bo tak konczymy prace) wyrobi z robota moze isc do domu. No to sie pytam czy jak sie do 8 wyrobie to czy moge isc do domu? to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.07.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Faktycznie, jak mam do zrobienia stos rzeczy, idzie mi jak z płatka i jeszcze kawę wypiję i fajeczkę zakurzę Najgorzej jak nie ma za duzo do roboty, to nie wiem od czego zacząć. i godziny na forum lecą Odmawiam współpracy, jak próbuję sie mnie motywować agresją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 19.07.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 To co robicie, kiedy jednocześnie: dzwoni 5 telefonów, trzeba podjąć 5 ważnych decyzji, urząd potrzebuje jeszcze jednego uzgodnienia, wykonawca się spóźnił, nie dowieźli naczas czegośtam, a może jeszcze dziecko kwili w wózku? Takie rzeczy to tylko w Erze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.07.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 To co robicie, kiedy jednocześnie: dzwoni 5 telefonów, trzeba podjąć 5 ważnych decyzji, urząd potrzebuje jeszcze jednego uzgodnienia, wykonawca się spóźnił, nie dowieźli naczas czegośtam, a może jeszcze dziecko kwili w wózku? Takie rzeczy to tylko w Erze buhahahahah dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 19.07.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 A ja mysle,ze to co masz zrobic jutro zrob dzisiaj,a jutro bedziesz mial wolne. niestety świat tak nie działa. zwykle ci co najwolniej robią - dostają mniej zadań od szefów niż ci któórym robota sie w rękach pali. szefowie są zwykle tacy ... pragmatyczni (lub głupi jak kto woli inne określenie). Mówię to jako szef Święta prawda z tym pragmatyzmem Zwracam jeszcze uwagę na kategorię ludzi, którzy jak nie są zarobieni i przeciążeni (i oczywiście informują o tym cały świat i okolice), nie są w stanie normalnie funkcjonować . Realizują się tylko w pracy, weekend to klęska. Może masz takie ciągoty ? hihihihi... skad ja to znam ,,.. jak sa dwie rzeczy do zrobienia to sie nic nie zrobi a jak jest 22 to sie zrobi wiekszosc i jeszcze na gazete starczy czasu ... No a u mnie w pracy powiedziala dyrekcja - ze wzgledu na upaly kto sie przed 15.30 ( bo tak konczymy prace) wyrobi z robota moze isc do domu. No to sie pytam czy jak sie do 8 wyrobie to czy moge isc do domu? to nie To Ty wyrabiasz lepiej niż betoniarka!! Zgłoszę się po/do Ciebie jak zacznę budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.07.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Sio przeciez Ty zagramanice sie wybierasz na dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 19.07.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Sio przeciez Ty zagramanice sie wybierasz na dluzej No a po powrocie odmawiasz wspólpracy?? Powinno byc nawet korzystniej dla Ciebie, zadać się z dewizowcem takim jak ja będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 19.07.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 co masz zrobic dzis zrob jutro, bedziesz mial wiecej czasu wolnego A ja mysle,ze to co masz zrobic jutro zrob dzisiaj,a jutro bedziesz mial wolne. A najlepiej co masz zrobić dziś - zrób pojutrze. Wtedy bedziesz miał aż 2 dni wolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 19.07.2006 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 dawno temu zauważyłem że w 90% spraw wystarczy wydajność na jakieś 50 % a i tak się potoczą dalej ...jedynie w tych 10 % trzeba wszystko dopieścic na maksa i tak robie ... daje to troche odsapniecia ... dawnymi czasy gdy probowalem wszystko zrobic idealnie to .. nie bylo fajnie O - to mi się podoba. Ja też mam tendencję do przedobrzania, tylko nie wiem jak z nią walczyć. Z drugiej strony, dom to trochę coś innego niż robota. W przypadku domu "samo się potoczy" oznacza, że się coś przegapi i nie będzie można poprawić, coś zamoczy i nie będzie chciało wyschnąć, coś wyjdzie krzywo i wszystko następne też będzie krzywo. Bo niepilnowala woda zawsze płynie w jednym kierunku, a niepilnowane przedmioty przemieszczają się same zgodnie z grawitacją. Więc jeszcze raz totalna mobilizacja, i jeszcze raz, i jeszcze raz ... I stresik gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts