Luśka 18.03.2003 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 No właśnie, skoro idzie wiosna to może bardziej optymistycznie. Kto już ma tę przyjemność picia kawusi porannej w żółtym kubku? Może nawet pod parasolem? BO JA KUBEK MAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 hmmm...ja dopiero bede miała a jak smakuje kawka w żółtym kubku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 19.03.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 a ja mam tyle kubków, że wstyd się przyznać, szczególnie wobec tych co nie mają. Ale powiem szczerze jest potomek w drodze więc jeszcze jeden by się przydał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 19.03.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 co to za dziwne zjawisko,że budowanie sprzyja rozmnażaniu:wink: ? Wiele takich przypadków można by tu znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 19.03.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Tak, w ubiegłym tygodniu otrzymałem kubek. Ma żółty kolor, ładny kształt ..... Miła pamiątka.... Tylko nie wiem czy jest to kubek nr 1 za 299 postów czy też kubek nr 2 za 499 postów. Opowiem dowcip. Rzecz dziele się w Szkocji. Do mieszkania puka nieznajomy mężczyzna. Gdy otwierają się drzwi pyta: - Czy to pan McDonald? - Tak, to ja. - Czy to pan uratował dziś rano z rzeki mojego topiącego się syna? - Tak, to ja. - A gdzie k .... czapeczka. Może nieskromnie ale z pewnością zdecydowanie uprzejmniej "zapytowywuję" Redakcję. Czy będzie drugi kubek dla małżonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.03.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Ja mam kubków tyle ile liczy rodzina Ale jeden się na dnie juz zarysował, muszę chyba popracować na kolejny / teraz za ilość postów już nie dają/ Parasol jeszcze nie dotarł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 19.03.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Do mnie dotarł pierwszy kubek za opublikowaną wypowiedź w Muratorze oraz drugi za 300 postów. Za 500 już nie dawali, ale za to czekam na parasol. A zauważyliście, że w kwietniowym numerze Muratora już nie dają kubków za opublikowane wypowiedzi? Wcześniej dawali jeszcze "ostatnio najaktywniejszym" a teraz juz nikomu. Chyba kubki się skończyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 19.03.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Zacznie sie wiosna, zwiekszone opady a parasola niet. Nie budiet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.03.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Jeszcze raz oznajmiamy radosną wieść: z końcem tygodnia parasole opuszczają redakcję, by udać się do nagrodzonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 19.03.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 BOSKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 19.03.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Dusza ma sie juz raduje, cialo jednak protestuje, czuje jednak me zbawienie, w parasolu ukojenie, jesli jednak go przywioza Panie z z poczty hulajnogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2003 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 REDAKCJO...znaczy POWINNAM DOSTAC DWA KUBECZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 19.03.2003 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Kubki mam 2 I wystarczy. Na parasola nie startowałam Mój piesek boi sie parasoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 20.03.2003 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Oj ludziki moje drogie! Miało być optymistycznie, a Wy znów narzekacie, że coś nie dotarło. W końcu nie o to chodzi by złowić króliczka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 21.03.2003 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Tylko kawkę pijecie w żółtych kubkach? Wczoraj z męzem, późnym (zimnym) wieczorem ciepłego grzańca sączyliśmy z kubka Muratora. He he, budowa i alkohol, znajomy obrazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.03.2003 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 Luśka - no to ja optymistycznie. Mi Redakcja nie "wisi" kubeczka, bo ... nigdy mi go nie przyznała Sam fakt, że zacytowano mnie już parę razy jest miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 23.03.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 Frankai fakt cytowania jest miły - owszem ale ile straciłeś nie mogąc kogel mogel z żółtego kubka "Muratora" zlizywać - nie zdajesz sobie nawet sprawy !!! trudno to będzie nadrobić ale trzymam kciuki pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 kogel- mogel....mniam, mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.03.2003 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 Skunks - lubiem kogel-mogel, ale bałbym się jeść tutejsze - pewnie są genetycznie modyfikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 23.03.2003 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 czy to tajemnica Frankai ... ale, o ile możesz uchylić rąbka - to gdzie można takie genetycznie modyfikowane(za przeproszeniem) jaja kupić ? Genetycznie modyfikowane nie nadają sie na kogel mogel, kubka też nie ma Pozostaje nadzieja, że ktoś to zauważy A swoja droga, do czego takie jaja modyfikowane można by zastosować ? Moze konkursik na zastosowanie takich jaj ogłosić, a zwycięzcy obiecac nagrode ?! pozdrówka [ Ta wiadomość była edytowana przez: skunks dnia 2003-03-23 20:25 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts