Frankai 23.03.2003 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 Skunks - przebywam w USA. Wszak trzeba jakoś zarobić na dom. Kiedyś słyszałem, że np. kurze nogi są miejscem, na które najbardziej wpływa genetycznie modyfikowana pasza, jeżeli takiej używano do karmienia kury. W związku z czym są one tańsze, bo nie wszyscy lubią być karmieni taką "uszkodzoną" częścią kury. A ja w ogóle nie lubię fastfoodów i kupuję gotowe obiadki w polskim sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 23.03.2003 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 Ho, ho - Skunks się pojawił To znaczy, że już na pewno jest wiosna i koniec tego zimowego leniuchowania! Frankai - z tymi nóżkami to faktycznie kiepska sprawa. Genetycznie modyfikowane to pryszcz - nie jest to zagrożenie specjalne, jak się uważa. Swoją drogą ciekawe, dlaczego akurat te geny miałyby być w nóżkach???? Gorzej, jeśli te kurczaczki były hodowane na paszy z antybiotykami! Tego się już ponoć nie stosuje, ale kto to tak dokładnie wie do końca. A w ogóle, leniuchu, mógłbyś sam sobie gotować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.03.2003 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Luśka - teraz już pewnie nie ma szans, żeby znaleźć źródło. Pewnie było tam wyjaśnione dlaczego akurat w nóżkach. Oczywiście nie jestem histerykiem i zjem nawet nóżki tutaj, ale nie będę ich młócił tonami . Powiem tylko, że generalnie jestem przeciwnikiem GM. Oczywiście, że idea jest dobra, ale czy wykonanie. Podobnie zresztą z genetyką stosowaną w leczeniu ludzi. Ostatnio czytałem, o jednej wpadce: http://tygodnikforum.onet.pl/1114547,0,4675,926,artykul.html Choć z drugiej strony 8 pacjentów zostało wyleczonych. Gotować nie bede, bo mie sie nie kce. Człowiek jest z natury leniwy i robi wszystko, żeby nic nie robić i jest to motor postępu. Jak bym gotował, to nie miałby Ci czasu odpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 24.03.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 On 2003-03-24 00:11, Luśka wrote: Ho, ho - Skunks się pojawił To znaczy, że już na pewno jest wiosna i koniec tego zimowego leniuchowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 24.03.2003 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 On 2003-03-24 00:11, Luśka wrote: Gorzej, jeśli te kurczaczki były hodowane na paszy z antybiotykami! Tego się już ponoć nie stosuje, stosuje, stosuje Teraz dopiero sie stosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 24.03.2003 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Czyli tak: kurczaczki nie, bo GM i antybiotyki, wołowinka nie, bo priony, wieprzowinka też nie - bo cholesterolek. Znaczy wypić jest co, ale zakąsić już nie! Co za czasy nastały ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewek 25.03.2003 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Może marchewkę? - zakąska jarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 25.03.2003 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Co za czasy, co za ludzie Wołowinki nie jemy, to fakt. Reszta nie została wyeliminowana z domowego jadłospisu, przeciez zieleninką nie nakarmię 3 "chłopów". Sama też powietrzem nie zyję Najlepiej jeść i nie mysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.03.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Wczoraj doszedł parasol. Dziękuję Redakcjo! Prawdę mówiąc spodziewałem się że będzie żółty z czarnymi napisami, ale granatowy jest też OK. No i to automat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 28.03.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Na "Muratora" licz jak na Zawiszę. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.03.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Żeby się tylko Zawisza z prenumeratą wyrabiał. O moich zaległych kubkach nie wspomnę,bo trudno,przeżyję,nie będę małostkowa. Ale Zawisza troszkę na wyrost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 29.03.2003 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 Tam gdzie poprzednio pracowałem dyrektorował właśnie pan o takim nazwisku. Jak myślicie - czy to zdanie miało w oczach pracowników pozytywny wydźwięk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.03.2003 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 ciekawe....bo do mnie kubek jedzie chyba przez ocean... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.03.2003 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 Nie ważne, czy Redakcja to Zawisza czy nie, ale po raz drugi wywiązała się Kiedyś dostałem "Łazienki", a obecnie parasol dotarł już do domu. Zresztą bardzo spodobał się żonie Muszę jeszcze zapolować na kubek o ile jeszcze jakiś został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2003 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 to o mnie redakcyja miła zapomniała :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 31.03.2003 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Ja też juz dostałam parasol.W piątek po pracy czekała na mnie niespodzianka :smile:Także mam kubek i prasol,brakuje mi tylko drugiego kubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.03.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Dziekuje, prasol byl sie znlazl. Brak warunkow do testowania. Czeka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 31.03.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Widzisz Frankai, nie warto być Elytą... Ty nie masz kubka w ogóle, ja mam jeden, a inni całą kolekcję to jawna dyskryminacja Parasol dotarł prosto pod drzwi, przyniesiony przez przystojnego posłańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 31.03.2003 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Alanta - a pozwolisz się napić z Twojego? Plizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 31.03.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Melduję, że parasol otrzymałam i już dziś okazał się bardzo przydatny. Co prawda wzbudził zainteresowanie kobieta z parasolem muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts