3241mirek 18.07.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Wczoraj był u mnie wykonawca tynków. Gdy weszliśmy na poddasze polecił mi żebym skrócił ściany szczytowe do wysokości krokwi. tak żeby ocieplenie weszło pomiędzy scianę a dach, bo będą mostki termiczne. Z zewnątrz oczywiście będzie ocieplenie styro. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antoi Zamojda 18.07.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Oczywiście, tak należy zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 18.07.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Zrób to póki możesz. Ja zauważyłem ten błąd, gdy był już zrobiony dach i na wycinanie ściany było już za późno. Z czego masz ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 18.07.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Zwroc tez uwage na to , jak ci wykonczyl przy murlacie.Murarz zle wykonal , ciesla powinien od razu zwrocic ci na to uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3241mirek 19.07.2006 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Zrób to póki możesz. Ja zauważyłem ten błąd, gdy był już zrobiony dach i na wycinanie ściany było już za późno. Z czego masz ściany? U mnie też jest już dach. ale jakoś dam sobie rade ( może) Sciany mam z BK więc cięcie będzie dosyć proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3241mirek 19.07.2006 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Zwroc tez uwage na to , jak ci wykonczyl przy murlacie. Murarz zle wykonal , ciesla powinien od razu zwrocic ci na to uwage. tzn na co mam zwrócić uwagę Tutaj zamieszczam przykładowe zdjęcie z poddadza. http://foto.onet.pl/upload/38/1/_616981_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 19.07.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Chodzi o to samo , czy miejsce przeznaczone na izolacje nie jest zamurowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts