rekmedia 18.03.2003 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Jest ktoś z okoloc budujacy??? Ja kupiłam właśnie budowę-stan surowy zamknięty bez instalacji. Zaczynam przygodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 19.03.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 jestem z zg, ale mieszkam i buduję pod Poznaniem, ale będę tu zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek200 23.03.2003 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 Ja jestem z okolic Gorzowa, to jak rzut kamieniem do ZielonejPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witeq 31.03.2003 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Wlasnie planowalem rozpoczac budowe pod Zielona Gora , ale przed chwila dowiedzialem sie ze "pan Mietek" z ktorym bylem uwowiony od dawna na robote wystawil mnie do wiatru. Material na dzialce a ja zaczynam szukac dobrych a niedrogich wykonawcow. Pomozcie krajanie jesli mozecie kogos polecic, kto moglby przystapic od zaraz do roboty a Wasze referencje traktowac bym mogl jako wiazace.Pozdrowienia dla budujacych z wiekszym fartem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 01.04.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Facet z międzychodu, może mu odpowiada, mi budował w poznaniu/rokietnicy, będzie wiedział o kogo chodzi, jesteś zainteresowany daj znać na priv, to przkażę telefon. Rozmawiałem też z facetem w Wilkanowie, mieszka w lewo od krzyżówki, gdzie w prawo jadąc z miasta jest do Słonego - sorry, ale wyprowadziłem się dość dawno i już nie pamietam szczegółów - napewno znają faceta, wydał mi się OK w rozmowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 moj z mysliborza..ale sorki nie wiem czy to daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 09.04.2003 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 W jakiej cenie można u Was dostać marsylkę angobę Ruppceramiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rekmedia 27.04.2003 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2003 Moja ekipa nazywa sie aplauz, jak coś to dam namiar, ale sama nie wiem co o nich myśleć na razie kończą mi drobiazgi z murarki postawili komin bo sobie kominek wymyśliłam no i sufit od poddasza robią i ocieplają. Chcą wszystko, ale jak zobaczyłam, że to nie oni tylko ich pracownicy to mimo niskich cen tak sobie to widzę. Za sufity umówiłam się na 20 pln za m2 z wszystkim materiały na 75 metrów koło 3 tyś zapłacę. Trudno z nich wyciągnąc kalkulację rzetelną na materiały, ale Ci co taką robią są o 100% droźsi ). Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rekmedia 27.04.2003 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2003 aplauz tani 609525054 białek drogi ale wiadomo co jest co 607071781 ze szprotawy warto ściągać bo tam straszne bezrobocie bińkowski CO-605820761-drogi ale wygląda pewnie ekip obejrzałam kilka ale to co najlepsze Ci wypisuję elektryka tez ci podam606196670 tani 20 pln za punkt ale wzięłam drogiego 601768391 trochę mnie naciął na wlz z rozdzielnica i kablami do domu 1700 wyszło bo dałam mężowi gadać ale 30 pln za punkt z jego kablami i bardzo sensowny się wydaje komputerowo zorientowany ) powodzenia proszę o rady zwrotne ) ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 09.10.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 co to grupa zawiesiła działalnośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowo 19.10.2003 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 Cześć wszystkim !!!Buduję w Zielonej Górze na Jędrzychowie, obecnie mam parter z zalanym stropem, ale ciągnę dalej. Chcem przykryć do zimy.Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witeq 14.11.2003 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 A ja w Zatoniu to pewnie jadac na budowe mam okazje podziwiec Twoj rosnacy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabibi 08.12.2003 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 witam na polu walki.odzywajcie się czasem to będzie łatwiej!pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts