Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa zielonogórska

rekmedia

Recommended Posts

Wlasnie planowalem rozpoczac budowe pod Zielona Gora , ale przed chwila dowiedzialem sie ze "pan Mietek" z ktorym bylem uwowiony od dawna na robote wystawil mnie do wiatru. Material na dzialce a ja zaczynam szukac dobrych a niedrogich wykonawcow. Pomozcie krajanie jesli mozecie kogos polecic, kto moglby przystapic od zaraz do roboty a Wasze referencje traktowac bym mogl jako wiazace.

Pozdrowienia dla budujacych z wiekszym fartem .

Facet z międzychodu, może mu odpowiada, mi budował w poznaniu/rokietnicy, będzie wiedział o kogo chodzi, jesteś zainteresowany daj znać na priv, to przkażę telefon.

Rozmawiałem też z facetem w Wilkanowie, mieszka w lewo od krzyżówki, gdzie w prawo jadąc z miasta jest do Słonego - sorry, ale wyprowadziłem się dość dawno i już nie pamietam szczegółów - napewno znają faceta, wydał mi się OK w rozmowie.

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Moja ekipa nazywa sie aplauz, jak coś to dam namiar, ale sama nie wiem co o nich myśleć na razie kończą mi drobiazgi z murarki postawili komin bo sobie kominek wymyśliłam no i sufit od poddasza robią i ocieplają. Chcą wszystko, ale jak zobaczyłam, że to nie oni tylko ich pracownicy to mimo niskich cen tak sobie to widzę. Za sufity umówiłam się na 20 pln za m2 z wszystkim materiały na 75 metrów koło 3 tyś zapłacę. Trudno z nich wyciągnąc kalkulację rzetelną na materiały, ale Ci co taką robią są o 100% droźsi :wink:). Ela

aplauz tani 609525054

białek drogi ale wiadomo co jest co 607071781

ze szprotawy warto ściągać bo tam straszne bezrobocie

bińkowski CO-605820761-drogi ale wygląda pewnie

ekip obejrzałam kilka ale to co najlepsze Ci wypisuję

elektryka tez ci podam606196670 tani 20 pln za punkt ale wzięłam drogiego 601768391 trochę mnie naciął na wlz z rozdzielnica i kablami do domu 1700 wyszło bo dałam mężowi gadać ale 30 pln za punkt z jego kablami i bardzo sensowny się wydaje komputerowo zorientowany :wink:)

powodzenia proszę o rady zwrotne :wink:)

ela

• 5 months później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 4 weeks później...