adamek 18.07.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Czy ktoś wystartował może do GLX 30 Kasztelan ze Studia Atrium? Będę wdzięczny za każdą opinię, również od osób które nie budują , ale zechcą coś napisać. Interesuje mnie również, gdzie mogę obejrzeć taki dom w realu, jeśli ktoś z forumowiczów widział takie cacko. bardzo proszę o jakiś cynk. Podaję namiar na stronę z obrazkami - http://www.studio-atrium.com.pl/projekt-domu-GLX-30,42,67,opis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 18.07.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 No , nizła chałupa . Ja bez dużej bańki (1mln PLN) to nie podchodziłabym pod budowę tej chałupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamek 18.07.2006 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Zgadza się , dlatego nie ruszę bez konkretnego przygotowania, w tym oczywiście finansowego. Nazwa projektu to oczywiście Kasztelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts