yama 29.11.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 na koszty domu , nawet tego samego projektu wchodzi tyle składowych że rozmowa o kosztach -wycenie mija sie z celem ktoś sie pytał o koszty takiego domu jak mój , bo taki dom chce wybudować mam zapisane wszystkie koszty do kwoty 50zł więc mu podałem i na starcie jest w plecy 30000 bo;budje na jesieni więc ceny za materiały wyższeekipe znalazł dużo droższą a jest dopiero przy stropie więc ta różnica wzrośnie , tak sobie przeliczył i wychodzi mu że jego dom będzie o 50000 więcej kosztował mówie o stanie surowym zamkniętym z gotowym dachem ,tynkami i ociepleniemjeżeli komuś sie przyda to dom pow 200m całkowitej , ( nie odejmujcie garażu czy skosów bo to bez sensu ) w stanie deweloperskim będzie mnie kosztował 240- 250 tys i za cholere nie chce być taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts