maksiu 19.07.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 4 urodziny19 lipiec 2006 Stuknely mi dzis 4 lata na forum, aż sie nie chce wierzyć ze to juz tyle. Oj działo się przez te 4 lata sporo. Poznałem wielu fajnych ludzi, byłem na trzech oficjalnych spotkaniach forumowych i kilku mniej oficjalnych. Zwiedziłem kilka budów forumowiczów, nie tylko z moich okolic.Mam nadzieje ze przynajmniej kilku osobom pomogłem. Jeśli przez ten czas komuś wyrządziłem jakąś krzywdę to przepraszam, ale napewno nie było to działanie celowe.Fajnie że jest takie miejsce jak to forum.pozdrawiamforumowy dziadek Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.07.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Maksiu No to : STO LAT PozdrawiamJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2006 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Maksiu No to : STO LAT Pozdrawiam J Dzięki Jerzy sio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.07.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Maksiu No to : STO LAT Pozdrawiam J I ja też Sto, sto stoooooooo lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2006 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Maksiu No to : STO LAT Pozdrawiam J I ja też Sto, sto stoooooooo lat chwila moment.. zebym dobrze zrozumiał... 100lat tak ogólnie czy 100lat na forum??? :D :D pozdrawiam m. ps. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.07.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Maksiu tyś weteran forumowy :D:D gratulacje!!! jakiś order powinienieś dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Maksiu - jeszcze raz ogrooooooooooooooooomniaste gratuuuuuuuuulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2006 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Maksiu - jeszcze raz ogrooooooooooooooooomniaste gratuuuuuuuuulki jeszcze raz równiez ogromniaste gratuuuuuuulki pozdrawiam m. ps. Monka: dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.07.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Maksiu No to : STO LAT Pozdrawiam J I ja też Sto, sto stoooooooo lat chwila moment.. zebym dobrze zrozumiał... 100lat tak ogólnie czy 100lat na forum??? :D :D pozdrawiam m. ps. dzieki Wash and go - czyli dwa w jednym Ale ogólnie to super że są takie ludziska jak Maksiu - hip, hip hurrra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.07.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Maksiu to ile domow wybudowales z forum? pozdrawiam i zycze kolejnych udanych lat forumowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2006 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Maksiu to ile domow wybudowales z forum? pozdrawiam i zycze kolejnych udanych lat forumowych nie bardzo rozumiem pytanie to i ile domów... mógłbym prosić o rozwinięcie pytania? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.07.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 To jeszcze raz gratulki http://www.gifs.ch/Blumen/blumen/images/15.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.07.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 No Maksiu dziadku forumowy Wszystkiego Naj no i 100 lat ....na forum Fajnie, że jesteś na tym Forum, bo fajnie się z Tobą organizuje rózne akcje no i Twoje zaangażowanie na tym forum jest WIELKIE! pozdrawiam babcia forumowa/ 17 kwietnia 2002/ Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.07.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Maksiu to ile domow wybudowales z forum? pozdrawiam i zycze kolejnych udanych lat forumowych nie bardzo rozumiem pytanie to i ile domów... mógłbym prosić o rozwinięcie pytania? pozdrawiam m. no co no 4 lata to szmat szasu. Ludziska buduja dom, pozniej naogladaja sie na forum innych domow, stwierdzaja ze ich jest do bani , inny by byl fajniejszy , lepszy, więc budują drugi. Pozniej sie okazuje ze na sprzedazy 1-szego niezle zarobili, wiec moze 2-gi tez sprzedac i wybudowac 3-ci prawie za darmoche .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2006 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Maksiu to ile domow wybudowales z forum? pozdrawiam i zycze kolejnych udanych lat forumowych nie bardzo rozumiem pytanie to i ile domów... mógłbym prosić o rozwinięcie pytania? pozdrawiam m. no co no 4 lata to szmat szasu. Ludziska buduja dom, pozniej naogladaja sie na forum innych domow, stwierdzaja ze ich jest do bani , inny by byl fajniejszy , lepszy, więc budują drugi. Pozniej sie okazuje ze na sprzedazy 1-szego niezle zarobili, wiec moze 2-gi tez sprzedac i wybudowac 3-ci prawie za darmoche .... cały cas buduje pierwszy dom, jest super.. zrobilem tylko jedna wieksza zmiane, przesunałem scianke wiatrołapu i nic wiecej.. bo projekt w zupelnosci mi odpowiada :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2006 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 No Maksiu dziadku forumowy Wszystkiego Naj no i 100 lat ....na forum Fajnie, że jesteś na tym Forum, bo fajnie się z Tobą organizuje rózne akcje no i Twoje zaangażowanie na tym forum jest WIELKIE! pozdrawiam babcia forumowa/ 17 kwietnia 2002/ Edzia Oj Edziu... przesadzasz.... byłem mocniej zaangazowany jak mialem czas, teraz niestety juz nie moge poswiecac forum tyle czasu co kiedys. Trzeba w koncu wybudowac ten dom, a nie stukać w klawisze :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.07.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Dziadku , drogi dziadku - nie chcemy jeszcze ...pamiętaj czasami o nas - młodych dziadkach czyli ... dzieciątkachżycze każdemu dziadkowi i ... babci takiej aktywności i serca jaką TY masz - oby tak dalej a forum nie zaginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.07.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 gratulacje dziadku od starszej babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2006 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 gratulacje dziadku od starszej babci oj Majka, Majka.. faktycznie.. co tam moje 4.. u ciebie niedlugo bedzie jeszcze bardziej okrągła rocznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 gratulki złożyłam już w KK ...ale jeszcze raz nie zaszkodzi zastanawiam sie kto jest najstarszy...na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts