Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

były 4, a teraz już 5 lat mineło....

maksiu

Recommended Posts

4 urodziny

19 lipiec 2006

Stuknely mi dzis 4 lata na forum, aż sie nie chce wierzyć ze to juz tyle. Oj działo się przez te 4 lata sporo. Poznałem wielu fajnych ludzi, byłem na trzech oficjalnych spotkaniach forumowych i kilku mniej oficjalnych. Zwiedziłem kilka budów forumowiczów, nie tylko z moich okolic.

Mam nadzieje ze przynajmniej kilku osobom pomogłem. Jeśli przez ten czas komuś wyrządziłem jakąś krzywdę to przepraszam, ale napewno nie było to działanie celowe.

Fajnie że jest takie miejsce jak to forum.

pozdrawiam

forumowy dziadek

Maksiu

• Odpowiedzi 71
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Maksiu

No to :

STO LAT

Pozdrawiam

J

I ja też :D :D :D :D

Sto, sto stoooooooo lat :D :D :D :D

chwila moment.. zebym dobrze zrozumiał... 100lat tak ogólnie czy 100lat na forum??? :D :D :D :D

pozdrawiam

m.

ps. dzieki

Wash and go - czyli dwa w jednym :wink:

Ale ogólnie to super że są takie ludziska jak Maksiu - hip, hip hurrra :D

No Maksiu dziadku forumowy :D :D :D

Wszystkiego Naj no i 100 lat ....na forum :D

Fajnie, że jesteś na tym Forum, bo fajnie się z Tobą organizuje rózne akcje no i Twoje zaangażowanie na tym forum jest WIELKIE! :D

pozdrawiam

babcia forumowa/ 17 kwietnia 2002/

Edzia

Maksiu to ile domow wybudowales z forum?

pozdrawiam i zycze kolejnych udanych lat forumowych :D

nie bardzo rozumiem pytanie to i ile domów... mógłbym prosić o rozwinięcie pytania? :D :D :D

pozdrawiam

m.

no co no :lol:

4 lata to szmat szasu.

Ludziska buduja dom, pozniej naogladaja sie na forum innych domow, stwierdzaja ze ich jest do bani , inny by byl fajniejszy , lepszy, więc budują drugi.

Pozniej sie okazuje ze na sprzedazy 1-szego niezle zarobili, wiec moze 2-gi tez sprzedac i wybudowac 3-ci prawie za darmoche ....

:D

Maksiu to ile domow wybudowales z forum?

pozdrawiam i zycze kolejnych udanych lat forumowych :D

nie bardzo rozumiem pytanie to i ile domów... mógłbym prosić o rozwinięcie pytania? :D :D :D

pozdrawiam

m.

no co no :lol:

4 lata to szmat szasu.

Ludziska buduja dom, pozniej naogladaja sie na forum innych domow, stwierdzaja ze ich jest do bani , inny by byl fajniejszy , lepszy, więc budują drugi.

Pozniej sie okazuje ze na sprzedazy 1-szego niezle zarobili, wiec moze 2-gi tez sprzedac i wybudowac 3-ci prawie za darmoche ....

:D

cały cas buduje pierwszy dom, jest super.. zrobilem tylko jedna wieksza zmiane, przesunałem scianke wiatrołapu i nic wiecej.. bo projekt w zupelnosci mi odpowiada

:D :D :D

pozdrawiam

m.

No Maksiu dziadku forumowy :D :D :D

Wszystkiego Naj no i 100 lat ....na forum :D

Fajnie, że jesteś na tym Forum, bo fajnie się z Tobą organizuje rózne akcje no i Twoje zaangażowanie na tym forum jest WIELKIE! :D

pozdrawiam

babcia forumowa/ 17 kwietnia 2002/

Edzia

Oj Edziu... przesadzasz.... byłem mocniej zaangazowany jak mialem czas, teraz niestety juz nie moge poswiecac forum tyle czasu co kiedys. Trzeba w koncu wybudowac ten dom, a nie stukać w klawisze :D :D :D

pozdrawiam

m.