Xena z Xsary 03.01.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 dzisiaj sie prawie oplułam kawą czytając prasę i taką wzmiankę, że pkobp będzie wytaczał wojnę marketingową pkosa.Ja im pomoge i napiszę trzeci raz do szanownego pkobp o obniżenie marży tego kredytu preferencyjnego może chociaż raz mi cokolwiek odpiszą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 05.01.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 swoja droga pytanie na cito - jak teraz wygląa oprocentowanie w pkosa i pkobp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 05.01.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 wibor 3 m + marzajeden ma 1,45% marzyinny 1,75% marzya wibor 3m to jedyne 5,62% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 05.01.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 jeden ma 1,45% marzy - TO ZNACZY PKOSA?inny 1,75% marzy TO ZNACZY PKO BP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 07.01.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 hej, tak czytam, czytam i sama nie wiem co robić czy kredyt z dopłatą czy frank. W sumie jedyny plus to taki że kredyt brałabym pewnie dopiero za jakiś rok. Więc mam nadzieję że już się troche rozjaśni. A mogłabym prosić o kalkulator? [email protected] z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 10.01.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam,ja również jest w trakcie wyboru kredytu, odnośnie PEKAO SA dostałem następującą propozycję:kredyt w PLNoprocentowanie = WIBOR 3M+marża=5,66+ 0,8= 6,46%prowizja 0,5%Dodam że jestem klientem tego banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfego 10.01.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam, ja również jest w trakcie wyboru kredytu, odnośnie PEKAO SA dostałem następującą propozycję: kredyt w PLN oprocentowanie = WIBOR 3M+marża=5,66+ 0,8= 6,46% prowizja 0,5% Dodam że jestem klientem tego banku. W jakim oddziale? Ja w PKO SA w Lubinie nie mogę jakoś dostać obniżki ani prowizji, ani marży. Proszę o namiary na oddział tego banku - zadzwonię, by sie dowiedzieć, na jakiej podstawie można się ubiegać o preferencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 12.01.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 W jakim oddziale? Ja w PKO SA w Lubinie nie mogę jakoś dostać obniżki ani prowizji, ani marży. Proszę o namiary na oddział tego banku - zadzwonię, by sie dowiedzieć, na jakiej podstawie można się ubiegać o preferencje. Bank PEKAO SA I Oddział w Radomiu mamy konto od 10 lat do wyboru 3 typy: bez prowizji - wtedy oprocentowanie Wibor 3M+0,95 1% prowizji Wibor 3M+0,8 0,5% prowizji Wibor 3M+0,8 ale coś tam ... takie uzyskałem propozycje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGKA 13.01.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Czy to na pewno chodzi o kredyt z dopłatą ? U nas (też w Lublinie) takie warunki proponują ale dla kredytu w PLN bez dopłaty też jestem klientem z ponad 10-letnim stażem i z tego co mi powiedziała pani w banku to kredyt z dopłatami nie podlega negocjacji i wydaje mi się że mało prawdopodobne jest aby w innym mieście w tym samym banku proponowali inne lepsze warunki. Zes upewnij się czy to na pewno warunki do kredytu z dopłatą jeżeli tak to my też będziemy się o takie upominać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 13.01.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 sorki za nie porozumienie - to jest kredyt bez dopłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfego 13.01.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 sorki za nie porozumienie - to jest kredyt bez dopłaty A ja już chciałem renegocjować warunki, tylko coś mi sie nie zgadzało...Zbyt fachowa była ta obsługa, by można było podejrzewać zatajenie takich informacji. Ogólnie jestem zadowolony - wzięliśmy kredyt na cały dom na 20 lat + 2 lata budowy. zysk ze strony dopłat - prawie 41k przy 237 k kredytu. W ósmym roku i w następnych od podpisania umowy można nadpłacać i to uczynimy, zmniejszając momentalnie raty o 40%. resztę być może zrefinansujemy wtedy czymś walutowym. Obaczymy jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 13.01.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Belfego - jaki projekt budujesz, cos duzo masz tej dopłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfego 13.01.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Belfego - jaki projekt budujesz, cos duzo masz tej dopłaty. To niby - Iskiekra, ale mocno przerobiona, z dużym garażem i kotłownią, czterema pokojami na górze, duża ilość skosów oraz pomieszczeń gospodarczych spowodowała, że jest 103,01 m pow. użytkowej - to projekt indywidualny - Ta niby - Iskierka jest większa gabarytowo niż w oryginale(12m na 9,80). Wskaźnik do dopłaty 0,68 i tak system ją wyliczył jej kwotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marełek 16.01.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Witam wszystkich. Czy ktoś próbował zwiększyć kwotę tego kredytu już po przyznaniu go przez bank? Kredyt z dopłatą na dokończenie budowy otrzymałem w kwietniu ubiegłego roku, ale szaleństwo cenowe materiałów budowlanych trochę mi tej kwoty pożarło więcej niż zakładałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justkow 16.01.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Z tego co mi mówili jak brałam kredyt to nie ma opcji zwiększenia kwoty kredytu, ale może coś się zmieniło... brałam w październiku 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marełek 16.01.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 No, ale z tego, co znalazłem na stronie BGK to taką opcję przewidział przynajmniej minister budownictwa w swej interpretacji. Ale sam aż się o to boję pytać w banku, mając w pamięci jak kredyt brałem jako pierwszy klient będąc pewnego rodzaju królikiem doświadczalnym a tu bęc królikowi zabrakło i uczymy się dalej na nowo. Czy dotychczasowa miła obsługa w banku nie straci cierpliwości dla mnie za przymusową dodatkową naukę, i to w dodatku w czasie sesji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justkow 18.01.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Hehe, to daj znac, czy Ci odwagi starczyło i poszedłes do banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marełek 21.01.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 I pierwsze koty za płoty. W banku, co prawda jeszcze nie byłem, ale z telefonicznej rozmowy wynikło, że jest to możliwe zakładając, że nadal będę spełniał wszystkie warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hellaa 30.01.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witam wszytskich, Poproszę również o wspomniany wcześniej kalkulator kolegi - CZAJA ! !!! - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hellaa 02.02.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Witam wszytskich, Ponawiam prośbę o przesłanie kalkulatora kolegi - CZAJI ! !!! - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts