Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grzyby, las ... kto na forum lubi zbierać grzyby?

Robert i Aga

Recommended Posts

• Odpowiedzi 196
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... "skarby" super tylko gdyby zdjęcia były mniejsze temat by się znacznie szybciej otwierał ... gwarantuję, że w formacie 600 X 400 równie dobrze będzie widać :lol:

... była dziś ładna pogoda, miałem trochę wolnego czasu i oto co "przywlokłem" po trzech godzinach :grin:

http://www.chefpaul.net/forest/060908_01.jpg

pzdr

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 8 months później...
NS gdzie to "nic" znalazłeś. Na Mazurach sucho jak pieprz, nawet psiaki nie rosną.

NS gdzie to "nic" znalazłeś. Na Mazurach sucho jak pieprz, nawet psiaki nie rosną.

Jak sam widzisz to sama "mięszanina".Lasy w lubelskiem sa bardzo very tylko czasami cos w nich sie dzieje ,że nie daja gribów.Jak patrze na te jesienne podgrzybki to ...ach :o .Sosowe kureczki juz jadlem.........bo to mało griba a dużo cebulki :D :D :D i sosik do młodych ziemniaczków cacy :wink: .A tak poważnie to jakieś to prawie lato u mnie w wysyp sie jeszcze nie rozpoczeło.

pozdrawiam i życze owocnych zbiorów.

NS to naprawde tegoroczne zbiory :o to gratuluje :D

a te 2 na gorze to prawdziwiki czy takie ladne podgrzybki ?

u nas sucho i nic...

U mnie podgrzybki zaczynaka sie "siać" :wink: dopiero pod koniec sierpnia ...ale pod warunkiem ,że jest mokry.

Dzisiaj to popada a jutro rano wyruszam na łowy.Zrobie fotki w lesie ..choć ich nie umiem ale zrobie.Zobaczycie jakie spustoszenie zrobiły opady w moim lesie :o makabra.

pzdr.NS,KS

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...