Bartt 19.03.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Ocieplać go czy nie? Z jednej strony izolacja kosztuje, z drugiej zapewni mniejsze nagrzanie garażu latem. Jeśli bez izolacji termicznej to czy wiatroizolacja i paroizolacja są potrzebne - chyba nie Jak to macie u siebie rozwiązane _________________ [ Ta wiadomość była edytowana przez: Bartt dnia 2003-03-19 10:22 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 19.03.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 ja mam podobna sytuacje: nieogrzewany garaz jest "przyklejony" do budynku a jego dach stanowi taras. tez zastanawiam sie czy go ocieplac ale ze wzgledu na ochrone stropu przed przemarazaniem. (?) czy to ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 19.03.2003 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 U mnie będzie klasyczny dach z dachówki, łaty, kontrłaty i pewnie wiatroizolacja. Ale co dać pod nimi - nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 19.03.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 20.03.2003 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 A czy wtedy latem nie będzie to piekarnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 31.03.2003 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pingo 02.04.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Bartt, ja zrobiłem klasycznie jak resztę dachu - tzn. łaty kontrłaty, folia paroprzepuszczalna i dachówka. Na razie mam zamiar tak zostawić i zobaczyć jak to się sprawdzi. W każdej chwili można docieplić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.04.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Ja mam wolnostojący garaż dwustanowiskowy. w celu usztywnienia kontrukcji przybiłem płyty OSB a następnie pokryłem je papą ( zwykłą, izolacyjną ). Na to poszły kontrłaty, łaty i dachówka ceramiczna. I tak już zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts