Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NAJGŁUPSZY MOTYW NA PODRYW, czyli.......

Recommended Posts

• Odpowiedzi 253
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dasz mi swe zdjecie? :lol: :wink:

wyczuwam sztuczkę :p :p

:wink:

mailikiem przyjdzie? :wink: 8)

to już skończyliśmy teorię? :D

no tak, tak, no na praktyke czekam :D

a sluchajcie moja siore podrywal szef :D kupil jej torbe ciuchow dla jej córci jak konczyla roczek i wielkiego misia - i przyniosl to tak na zebranie , przy wszystkich wreczyl, calujac w dlon :D

to dopiero obciach :lol:

Indiańce stosują bardziej żłożone wymogi...

Pewna moja kumpela opowiadała drugiej że na imprezie będzie taki jej sympatyczny kolega , więc trącone ciekawością obie wybrały się tamże celem mnie poznania...

Niestety zajęło im to zbyt wiele czasu, bom leżał już upojon w trawie w towarzystwie "zabawnych" kolegów (takie to ongiś juwenalia były... :oops: )

No i owa druga koleżanka jest dziś moją żoną.Z mojej strony to był ryzykowny fortel, ale nad wyraz skuteczny :lol:

Do dziś Jej tłumaczę, że jakem Ją obaczył, to ścięło mnie z nóg...

Podryw kolejny [/b]:wink: (tez wysoka pozycja w rankingu :wink: ):

Osoby dramatu :

Ja - czyli zielonooka

On - czyli chlopina typ" lepkie raczki, oblesne spojrzenie "

On:(z oblesnym usmiechem) -Przepraszam bardzo... czy to bolało?

Ja ( zniebotycznym zdumieniem) - słucham????? :o :o :o

On ( z chytrym usmieszkiem ala zwyciezca) : gdy taki anioł jak ty spadł z nieba?

no żesz....bleeee :-? :D

:lol: :lol: :lol:

Hmmm.

Taki pierwszy poważny podryw jaki pamiętam to był na

Grążel żółty - zaraz pewnie odezwą się obońcy przyrody :wink:

Koniec ósmej klasy, kolonie nad jeziorem okolice miejscowości Łobez.

Miejscowi chłopcy przypływali do pomostu na łodce i wręczali niektórym dziewczynom te piękne kwiaty... no i kurcze też się załapałam na ten romantyczny podryw i wręczono mi takie cudo :wink: :oops:

http://m.onet.pl/_m/42a88172981f0e924ec286b858edc12d,14,1.jpg

Hmmm.

Miejscowi chłopcy przypływali do pomostu na łodce i wręczali niektórym dziewczynom te piękne kwiaty... no i kurcze też się załapałam na ten romantyczny podryw i wręczono mi takie cudo :wink: :oops:

łozesz Ty Edzio jedna, tosz to strony rodzinne mego małża :lol:

Hmmm.

:D :D :D

Oj ale to było tak dawno, że jeszcze pewnie Twojego małża na świecie nie było. Dokładnie było to Węgorzyno :D

Hmmm.

Oj ale to było tak dawno, że jeszcze pewnie Twojego małża na świecie nie było. Dokładnie było to Węgorzyno :D

:o :o :o :o

Edzia no !!!!!!!

strzal w dyche no < z wegorzynem> :o :o :o

alezem jest w szoku no

ale dzis malz bedzie przepytywany na te okolicznosc , jak te kwiotki sie zwa??? :lol:

no racja :wink:

jak najbardziej mozna wpisywac tu i dobre motywy na poderwanie :wink:

- dalam przyklad rozmowy autobusowej i dobrego argumentu zeby kobieta jednak dala tel obcemu facetowi :wink:

- mysle ze tez np wreczenie z zaskoczenia kwiatka (niekoniecznie snopu róż :wink: :D ) moze byc dobrym pomyslem :wink: (nie znam kobiety ktorej nie sprawilo by to przyjemnosci i ktora by wzbraniala sie zadnimi nogami przed przyjeciem go :wink: ) nie trzeba sie potem przeciez oddalac tylko kontynuowac efekt zaskoczenia rozmowa

witam.

jezeli moge zapytać? i czynie to właśnie: co byś zrobiła ,żeby mnie poderwac? tu chciałbym nadmienić ,że nie sapie ,cudownie gotuje,cenie szczerośc aż do bolu......a z historii ...mojego zwyciestwa nad namolna kolezanka.Sobota, akademik rok 1985, kwiecien .Dostaje od namolnej zaproszenie na party(zemsta ,o której nie wiedziałem nie mylić z podrywem)wchodze na pieterko ,z dala dochodzaca muza powala mnie z nog, ja ide i ku mojemu zdziwieniu jestem pod pokoikiem namber 29.Pukam....cisza.Po chwili miły głos zaprasza mnie w odchłań ciemności.Nic nie widze muza zcisza sie z lekka i nagle!!!!!! o w morde, ale jazda,dlaczego mi to zrobiłas Ty małpo.Zeby Cie rzymski byk. jak mogłas.Jaki ja byłem wkur.......od dzisiaj swiatło sie pali w sypialni do zasniecia .

pozdrawiam wszystkich sapiących :D

ja też mam!

Raz umówiam się z koleżanką na piwko w knajpce.

Siedzimy, plotkujemy i podchodzi do nas śliczny chłopaczek z pytaniem:

- cześć, dziewczyny, do której klasy chodzicie 8) :D :D :D 8)

a ja w tym roku 10 rocznicę matury mamo meżu i dziecku nie wspomnę :D

no nie mow ze was to nie ubawilo :wink:

Edzia toz to niemal scena z filmu noce i dnie :wink: :D

Jeszcze jeden kwiatek mam :wink: (sprzed 2-3 lat)

Ide sobie ulica, nagle zauwazam ze obok mnie rączo kłusuje jakis młodzieniec ( tak na oko z 5 lat mlodszy albo i więcej) :wink:

Zaczyna zagajac , pytac o telefon o umowienie sie itp.

Nie mialam nastroju i powiedzialam ze nie dam mu swojego telefonu bo mój mąż (oczywiscie wymaiginowany :wink: ) krzywo na cos takiego patrzy i jests zazdrosny :D .

Chłopczyk zatrzymał sie wpół kroku i z olbrzymim zdziwnieniem i zdumieniem wykrzyknał " To ty jestes mężatką?!?!?!" :o

Ja : No ...tak" :D

Na to chlopczyk z ogromnym oburzeniem i malujacym sie na obliczu poczuciem niewyobrazalnej krzywdy wydusił z siebie : " TO CO MY TERAZ ZROBIMY?!?!?!?!?!?! :o :-? :o :-? :o "

:D :D :D :D :D odeszlam, bo nie umialam odpowiedziec na tak dramatyczne pytanie a z oczu płynął mi strumień łez ze śmiechu :wink: :D

Edzia toz to niemal scena z filmu noce i dnie :wink: :D

No prawie tylko nenufary są ładniejsze od grążela.

No tak ale Noce i dnie czytałam dopiero w ogólniaku, ale nie powiem miło to wspominam.

Tak mi się przypomniało, bo w czasie tegorocznego urlopu sporo grązeli i nenufarów się naogladałam :wink:

a mąż w tym roku poderwał mnie ponownie na czerwoną różę kupioną od chłopaka w knajpce na Starym Mieście

ja też mam!

Raz umówiam się z koleżanką na piwko w knajpce.

Siedzimy, plotkujemy i podchodzi do nas śliczny chłopaczek z pytaniem:

- cześć, dziewczyny, do której klasy chodzicie 8) :D :D :D 8)

a ja w tym roku 10 rocznicę matury mamo meżu i dziecku nie wspomnę :D

no nie mow ze was to nie ubawilo :wink:

Hi hi hi do tej pory nas bawi :D :D :D

i podnosi na duchu :wink: :D