Jacek B. 19.07.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Czy ktoś może mi doradzić? Mam działalność gosp. 9 m-cy, w związku z tym żaden bank nie chce mi udzielić kredytu na zakup domu. Jedynym jest PKO BP ale nie jestem pewien czy ma korzystne warunki w stosunku do innych banków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 19.07.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Czy ktoś może mi doradzić? Mam działalność gosp. 9 m-cy, w związku z tym żaden bank nie chce mi udzielić kredytu na zakup domu. Jedynym jest PKO BP ale nie jestem pewien czy ma korzystne warunki w stosunku do innych banków Zgadza sie,banki wymagaja w takiej sytuacji troche dluzszego okresu prowadzenia dzialalnosci 12,24.....miesiace. Jak czas ciebie pogania to mozesz wziasc to co ci daja i nadal szukac innego banku dla ktorego okres prowadzenia dzialalnosci bedzie wystarczajacy,a potem go wykupic,ale to sa oczywiscie dodatkowe koszty. Lub mozesz tez negocjowac z bankiem.Wbrew pozorom banki nie maja az tak sztywnych przepisow i w okreslonych przypadkach moga od nich odstapic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts