Iwi.B 20.07.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Córka mojej koleżanki wymyśliła, ze łóżko w jej pokoju będzie metalowe.Co do łóżka nie ma problemu jest dośc duży wybór, ale co z pozostałymi meblami czyli szafa, stół itd.Może ktoś ma pomysł jak urządzić taki pokój. Dodam, że pokój jest dość duży jakieś 16 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.07.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Córka mojej koleżanki wymyśliła, ze łóżko w jej pokoju będzie metalowe. Co do łóżka nie ma problemu jest dośc duży wybór, ale co z pozostałymi meblami czyli szafa, stół itd. Może ktoś ma pomysł jak urządzić taki pokój. Dodam, że pokój jest dość duży jakieś 16 m2 Meble jakie chcesz z dodatkami metalowymi - np. metalowe rączki w szafie, metalowa ramka ze zdjeciam na stole itp., itd. I wszystko pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 20.07.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 ja we własnej sypialni mam łozko z metaloplatyki i meble bedą drewniane w kolorze orzecha, ściany wrzosik...mysle, ze drewno sie pięknie komponuje z metaloplatyką i nie zobowiązuje do wystroju tylko w jej zakresie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwi.B 20.07.2006 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Taż tak myślałyśmy aby to było drewno ...A co myślicie o komodach w starym stylu nie będą za ciężkie?Łóżka z metaloplastyki wydaja się takie lekkie, "przezroczyste". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 20.07.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 dokładnie w starym stylu...mi osobiście się takie podobają...wręcz odwrotnie łozka z metaloplastyki są optycznie "cięzkie" ..takie kute cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 20.07.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Iwi jestes dziennikarka ??? genialnie zredagowany post temat chwytliwy, intrygujacy ... a srodek juz duzo mniej ciekawy .... zeby nie powiedziec zwykly ...szary .... no chyba ze coreczka przystojna, niczego sobie no i ...pelnoletnia chyba ostatnio na sloncu zbyt dlugo przebywalem ...czas to ograniczyc (Y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 20.07.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Yoric co za sarkazm...., precz ze słonka... Iwi.B łóżko tez mam metalowe i uwierz mi, że wszystko pasuje Ale drewno wygląda w pobliżu najlepiej!!! Drweno i wiklina! Dodają charakteru ! Wszystko też zależy od tego jakiego koloru jest metal i jaki styl wnętrz preferuje córka koleżanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.07.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 ja we własnej sypialni mam łozko z metaloplatyki i meble bedą drewniane w kolorze orzecha, ściany wrzosik...mysle, ze drewno sie pięknie komponuje z metaloplatyką i nie zobowiązuje do wystroju tylko w jej zakresie.... To jest coś co chemy mieć Mamy super szafę i nijak można do niej dopasować resztę I jak się sprawuje to łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 20.07.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Kasiu sprawuje się bezbłędnie w albumie pokazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.07.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Widziałam Dlatego się pytam, bo jakoś nie do końca ufam tym nóżkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 20.07.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 aaa...widzisz, to my mamy posrodku wstawione 2 kloce z drewna dla bezpieczeństwa bo te nózki akurat w tym modelu łozka nie są super wytrzymałe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts