robinia 20.07.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Kochani, co myślicie o firankach z organzy? Czy są trudne w użytkowaniu? Czy się Wam podobają? Proszę o jakieś uwagi, bo miotam się od dłuższego czasu: nie dość, że nie mam jak przesłonić trójkątnych okien na poddaszu (a wiecie jakie mamy słońce w tym roku), to muszę szybko jakoś przesłonić okna na parterze, bo wszyscy zaglądają niemiłosiernie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 20.07.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 tak, są trudne w utrzymaniu. zwłaszcza jesli są fantazyjnie umarszczone. ale za to najpiękniej wyglądają i nie zabierają światła tak jak na przykład woal. Woalu nie polecam, bo też trzeba prasować. jestem firankową fanką, u siebie zmieniam firanki średnio co 2 lata. polecam ci firanki z siateczki o oczkach 0,5 x 0,5 cm. są wszędzie w sklepach, w odcieniu białym i ecru. można je prać, wirować i od razu wieszać. mam takie do samej ziemi już 10 lat i nic ich nie rusza. jedynie do salonu można zawiesić organzę i przeboleć to prasowanie 2 razy w roku ciepłym, nie gorącym żelazkiem (bardzo ważne!) życzę udanego wyboru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 20.07.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 aspidisca w związku z tym, ze też obecnie stoje przed dylematem firanek, zasłonek...możesz pochwalic się swoimi osiągnięciami w tym temacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.07.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 mam takie firanki,ale ich nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinom 20.07.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 mam firany z organzy w salonie, sa sliczne:)Kupiłam w OBI przecenione z 70zł na 20,40zł/m.Ecru w delikatne prązki. Slicznie wygladaja - polecam.Czy trudne w utrzymaniu? nie wiem, bardzo łatwo mi sie je prasowało i wieszało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinia 20.07.2006 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 tak, są trudne w utrzymaniu. zwłaszcza jesli są fantazyjnie umarszczone. ale za to najpiękniej wyglądają i nie zabierają światła tak jak na przykład woal. Woalu nie polecam, bo też trzeba prasować. jestem firankową fanką, u siebie zmieniam firanki średnio co 2 lata. polecam ci firanki z siateczki o oczkach 0,5 x 0,5 cm. są wszędzie w sklepach, w odcieniu białym i ecru. można je prać, wirować i od razu wieszać. mam takie do samej ziemi już 10 lat i nic ich nie rusza. jedynie do salonu można zawiesić organzę i przeboleć to prasowanie 2 razy w roku ciepłym, nie gorącym żelazkiem (bardzo ważne!) życzę udanego wyboru! Aspidisca, bardzo Ci dziękuję za cenne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.07.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 ja tez mam firanki z organzy...i też załapałam się w zeszłym roku na obniżkę...tylko chyba w innym markecie podobały mi się takie i wreszcie trafiłam! nie widzę większej pracy z prasowaniem czy jakieś inne uciążliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts