darek-poznan 20.07.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak powinna wyglądać umowa o stan surowy, co powinna zawierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cancer 23.07.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 podaj adres, to podeślę ci swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arecki1338 23.07.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 jezeli mozna, to i ja poprosze o taka umowe. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Kutna 23.07.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Dołączam się do prośby [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelos 23.07.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Jeśli można również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcio1973 23.07.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 I ja również poproszę na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cancer 23.07.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 ok. wysłałem. Jak będą chcieli inni, to podzielcie sie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 24.07.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak powinna wyglądać umowa o stan surowy, co powinna zawierać... http://republika.pl/tomek_j/budowa/nielubie.html Tam masz skan mojej umowy - jest dobra, sprawdzona przez osobę pracującą w polskim oddziale jednej z największych międzynarodowych kancelarii prawnych. Gdyby nie ta umowa, nie miałbym szans na skuteczne dokopanie mojemu eks-budowlańcowi - partaczowi i oszustowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek-poznan 25.07.2006 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak powinna wyglądać umowa o stan surowy, co powinna zawierać... http://republika.pl/tomek_j/budowa/nielubie.html Tam masz skan mojej umowy - jest dobra, sprawdzona przez osobę pracującą w polskim oddziale jednej z największych międzynarodowych kancelarii prawnych. Gdyby nie ta umowa, nie miałbym szans na skuteczne dokopanie mojemu eks-budowlańcowi - partaczowi i oszustowi. dzieki za umowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts