hippo 19.03.2003 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Poszukuję ekipy do wylewek. Może ktoś poleci sprawdzonych fachowców?? A może mixokretem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hippo 20.03.2003 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Czy wszyscy w Łodzi i okolicach wylewki robią sami? Nikt nie zna ekipy godnej polecenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 20.03.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Hippo niestety wylewki jeszcze na długo przede mną także z przykrością stwierdzam, że nie mogę Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hippo 21.03.2003 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Czy w okolicach Łodzi to nie ma solidnych ekip do wylewek, czy może na Forum nie ma osób z Łodzi i okolic. A może nie chcecie mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 21.03.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Oj nie bądź taki może ogłoś się w Klubie budującym w grupie łodzkiej??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hippo 24.03.2003 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Jeszcze raz wyciągnę temat na górę, może ktoś zareaguje. Myślałem, że to forum ma pomagać, a może tu nie zaglądają Forumowicze z Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 24.03.2003 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Oj Hippo - zaglądają, zaglądają! Mam ekipę, która mi robiła wylewki (i nie tylko), ale są trochę drodzy, więc nie mam odwagi Ci polecać, bo mnie znielubisz in advance! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hippo 25.03.2003 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Witam Luśka, w rzeczywistości nie jestem nastawiony na "nie", a więc możesz podać namiary, tylko czy sie znają na robocie Cena ogrywa ważną rolę ale może nie w tym momencie, jak urlop sobie biegnie, a ja z robotami w taką pogode stoję w miejscu. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts