CezaryNowy 05.03.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Witam, polecam tych fachowców ze stronki: http://parkiety.hpu.pl - Oni rzeczywiście znają się na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chris123 05.03.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 To Twoja firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gurthang69 16.11.2018 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Chciałbym odświeżyć temat. Czy coś się w tej kwestii zmieniło ? Do których wykonawców w Krakowie najlepiej udać się po lity parkiet dębowy, a ktorych unikać ? Z wątku wynika, że prym wiedzie Kurdziel, Krakparkiet, Grodex, ale może są mniejsze firmy warte uwagi ? Interesuje mnie klasyczny jasny dąb w półmacie lub olejowosku. Bez efektu bielenia, palenia, rustikalu itp. Klepka 20-22mm, 70x500, układana w jodełkę, na anhydrycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chris123 16.11.2018 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 W moim przypadku nic się nie zmieniło, we wszystkich trzech mieszkaniach parkiet dobrze się trzyma, a ja w dalszym ciągu polecam firmę Ryszarda Kurdziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chris123 26.03.2019 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Ja kupowalem na taras dechy w centrum parkieciarza na akopianskiej, jeszcze wizualizacje mi zrobili, generalnie super! Ile bierzecie za metr kwadratowy oraz ile dajecie gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts