mika31 20.07.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Wiem, że już tam gdzieś było, ale jakoby nie było.Może coś ktoś słyszał?Ktoś się z nimi budował?Może sąsiad?Dali mi nawet interesującą wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 20.07.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ale o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 20.07.2006 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 No firma budowlana e-domek. http://www.e-domek.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Podciągam... Czy ktoś z nimi budował? Jakieś uwagi do działalności? Ktoś coś słyszał złego lub dobrego? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolecik 19.09.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Dziwne, że nie ma żadnych informacji na ich temat na forum bo podobno na rynku działają od 1984 roku . Też spodobała mi się ich oferta. Pierwszy raz natknąłem się na nich na Targach Domów i Mieszkań w ostatni weekend. Trochę porozmawiałem z przedstawicielem i muszę przyznać, że wzbudził moją ciekawość . Muszę jednak skonsultować to z osobami bardziej doświadczonymi bo ja w tym temacie dopiero raczkuję. Jak ktoś będzie miał jakieś opinie na teamt Systemu02 od niezależnych osób to proszę o podzielenie się informacją. Pozdrawiam, Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts