JoShi 17.04.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Może będą poszerzać. A tak to już jest z przydrożnymi drzewami, że z różnych powodów czasem trzeba je wyciąć. Wiem, że żal, ale na pewno posadzą nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Na pewno to na oko . Licza sie samochody i ropa - reszta a juz szczegolnie ochrona srodowiska to wciaz dla koncernow i rzadow jakas bajka o zelaznym wilku. Zeby nie mlodzi i ruch " zielonych" to bysmy chyba juz przypominali bardziej zombi niz czlowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 29.12.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 nie wiem jak Wy, ale ja się ciszędecyzja środowiskowa wydana dzisiaj przez Raczki zgodnie z wariantem IIIA - czyli wokół Doliny Rospudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka 30.12.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Czasami niemożliwe staje sie możliwe, cieszę się również. Ta sprawa powinna uzmysławiać wszystkim jak ważne są początkowe założenia projektowe inwestycji aby sprawy od samego początku były kierowane na właściwy tor. Założenia projektowe również w aspektach odpowiedzialności za środowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.12.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Na szczęście kolejna akcja w stylu: Zrobimy chachmęt, potem się to jakoś przepchnie a zyski podzieli, się nie udał. I bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.12.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 nie wiem jak Wy, ale ja się ciszę decyzja środowiskowa wydana dzisiaj przez Raczki zgodnie z wariantem IIIA - czyli wokół Doliny Rospudy I to ma, prawdopodobnie, o wiele większe znaczenie, niż to na pierwszy rzut oka wygląda. Chyba (mam nadzieję) urzędnicy, szczególnie z samej "górki" trochę spokornieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.12.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Trochę mi szkoda mieszkańców Augustowa, bo tam z tym tranzytem to naprawdę nieprzyjemnie. No ale może to ich czegoś nauczy i będą bardziej pilnować samorządowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts