jazzychris 20.07.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Proszę Was o poradę prawną lub skierowanie mnie do osoby kompetentnej. Pytałem urzędników, ale każdy gada co innego, zero konkretów... Mam mieszkanie w Warszawie, świeżo wykupione od gminy za 15% wartości. Podobno jest jakiś 5-letni okres, przez który nie mogę sprzedać mieszkania, bo będę musiał zapłacić za nie gminie 100% wartości. Chciałbym je sprzedać i całość uzyskanej kwoty włożyć w budowę domu. Jak i gdzie to sprawdzić? A jeśli rzeczywiście jest taka blokada prawna to czy można ją jakoś obejść? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.07.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 spekulant? jest takie prawo. Dlatego dostałeś upust aż 85% . Nie wiem, dlaczego sie dziwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts