Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"singielka"

Agula_206

Recommended Posts

buduj! a na poprawienie humoru poczytaj Grocholi "Nigdy w życiu"

ja to widziałem na filmie...

a ja gupi morduje sie juz drugi sezon... kasy poszło bez liku, stresów nie zlicze ... aż szkoda że pod koniec filmu nie podali namiarów do tej ekipy co budowała :lol: :lol: :lol: :wink:

Taa, oglądałem tylko film i zauważyłem że cuś łatwo to poszło. Pomijam fakt że tak lubiani przez warszafkę :wink: górale jako budowlańcy wcale nie mieli góralskiego akcentu i skąd mieli niby na tym zadupiu wodociąg i prąd?

buduj! a na poprawienie humoru poczytaj Grocholi "Nigdy w życiu"

ja to widziałem na filmie...

a ja gupi morduje sie juz drugi sezon... kasy poszło bez liku, stresów nie zlicze ... aż szkoda że pod koniec filmu nie podali namiarów do tej ekipy co budowała :lol: :lol: :lol: :wink:

Taa, oglądałem tylko film i zauważyłem że cuś łatwo to poszło. Pomijam fakt że tak lubiani przez warszafkę :wink: górale jako budowlańcy wcale nie mieli góralskiego akcentu i skąd mieli niby na tym zadupiu wodociąg i prąd?

oj tam ...

czepiasz się :lol: :lol: :lol: :wink:

hiehiehie.... z tym domkiem z filmu "nigdy w zyciu" to glowna bohaterka miala o ile pamietam 100 tys na caly dom, samo wykonczenie chalupki (znaczy bialy mozntaz to chyba tyle kosztowal :wink: :lol: )

pozatym ...dziakla do ktorej mozna dojechac kolejka miejska z centrum W-wy w pol godziny to nie kosztuje 20 tys a raczej...od 60 w gore :wink:

• 4 weeks później...
hiehiehie.... z tym domkiem z filmu "nigdy w zyciu" to glowna bohaterka miala o ile pamietam 100 tys na caly dom, samo wykonczenie chalupki (znaczy bialy mozntaz to chyba tyle kosztowal :wink: :lol: )

pozatym ...dziakla do ktorej mozna dojechac kolejka miejska z centrum W-wy w pol godziny to nie kosztuje 20 tys a raczej...od 60 w gore :wink:

Filmu nie widziałem - ale może po prostu powstał on jakiś czas temu - i stąd różnice w cenie. Bo w ciągu ostatnich lat ceny budowlanych rzeczy pogalopowały aż miło. A już działki to ...

To samo kiedyś miałem, w czasach inflacji galopującej, oglądając jakiś film, bodajrze "wielki szu" jak przyszło do płacenia za kurs taksówką ;-) W ciekawych czasach X muza nie nadąża za życiem - zwłaszcza w kwestiach finansowych.