Jerzysio 24.07.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 A jak chcesz się dowiedzieć od Kaśki jak to było z jej budową to dam Tobie telefon do niej.J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agula_206 24.07.2006 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 A jak chcesz się dowiedzieć od Kaśki jak to było z jej budową to dam Tobie telefon do niej. J do Katarzyny Grocholi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agula_206 24.07.2006 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 TAKICH kredytów to nawet pod zastaw nerek nie dają :lol: dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.07.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 buduj! a na poprawienie humoru poczytaj Grocholi "Nigdy w życiu" ja to widziałem na filmie... a ja gupi morduje sie juz drugi sezon... kasy poszło bez liku, stresów nie zlicze ... aż szkoda że pod koniec filmu nie podali namiarów do tej ekipy co budowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 24.07.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 ...w rzeczywistości to Kaśka sporo rzeczy własnymi "rencamy i nogamy"robiła ...J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 27.07.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Zobacz sobię tę stronkę. Chyba nie mają w Wawie przedstawicielstwa, ale kto wie, czy u Was by się tego nie podjęli.http://www.esc.pila.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 28.07.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 buduj! a na poprawienie humoru poczytaj Grocholi "Nigdy w życiu" ja to widziałem na filmie... a ja gupi morduje sie juz drugi sezon... kasy poszło bez liku, stresów nie zlicze ... aż szkoda że pod koniec filmu nie podali namiarów do tej ekipy co budowała Taa, oglądałem tylko film i zauważyłem że cuś łatwo to poszło. Pomijam fakt że tak lubiani przez warszafkę górale jako budowlańcy wcale nie mieli góralskiego akcentu i skąd mieli niby na tym zadupiu wodociąg i prąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.07.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 buduj! a na poprawienie humoru poczytaj Grocholi "Nigdy w życiu" ja to widziałem na filmie... a ja gupi morduje sie juz drugi sezon... kasy poszło bez liku, stresów nie zlicze ... aż szkoda że pod koniec filmu nie podali namiarów do tej ekipy co budowała Taa, oglądałem tylko film i zauważyłem że cuś łatwo to poszło. Pomijam fakt że tak lubiani przez warszafkę górale jako budowlańcy wcale nie mieli góralskiego akcentu i skąd mieli niby na tym zadupiu wodociąg i prąd? oj tam ... czepiasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.07.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 hiehiehie.... z tym domkiem z filmu "nigdy w zyciu" to glowna bohaterka miala o ile pamietam 100 tys na caly dom, samo wykonczenie chalupki (znaczy bialy mozntaz to chyba tyle kosztowal ) pozatym ...dziakla do ktorej mozna dojechac kolejka miejska z centrum W-wy w pol godziny to nie kosztuje 20 tys a raczej...od 60 w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Brawo Agula Na forum jest wiele życzliwych osób więc śmiało pisz , pytaj , dyskutuj . Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulka 23.08.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Agula, trzymam kciuki! Mnie też się udało samej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulka 24.08.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Agula, poszukaj w sondażach - wątek "Ankieta dla kobiet" - tam odezwało się kilka samodzielnie budujących kobiet.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 25.08.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Mnie też się udało samej. Ulka, dzięki za to zdanie Zajrzyj do działu "Dzienniki Budowy" i poszukaj Dziennika Martki, odważnej i mądrej dziewczyny która sama zbudowała dom. Szkoda tylko że już nie pisze na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.08.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Mnie też się udało samej. Ulka, dzięki za to zdanie Zajrzyj do działu "Dzienniki Budowy" i poszukaj Dziennika Martki, odważnej i mądrej dziewczyny która sama zbudowała dom. Szkoda tylko że już nie pisze na Forum. Pisała ostatnio 20 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.08.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 hiehiehie.... z tym domkiem z filmu "nigdy w zyciu" to glowna bohaterka miala o ile pamietam 100 tys na caly dom, samo wykonczenie chalupki (znaczy bialy mozntaz to chyba tyle kosztowal ) pozatym ...dziakla do ktorej mozna dojechac kolejka miejska z centrum W-wy w pol godziny to nie kosztuje 20 tys a raczej...od 60 w gore Filmu nie widziałem - ale może po prostu powstał on jakiś czas temu - i stąd różnice w cenie. Bo w ciągu ostatnich lat ceny budowlanych rzeczy pogalopowały aż miło. A już działki to ... To samo kiedyś miałem, w czasach inflacji galopującej, oglądając jakiś film, bodajrze "wielki szu" jak przyszło do płacenia za kurs taksówką W ciekawych czasach X muza nie nadąża za życiem - zwłaszcza w kwestiach finansowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts