MUREK 21.07.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam , mam w garazu wykonane tynki cementowo-wapienne , nie chcę ich szpachlowac , żeby potem przy stuknięciu na ścianie pojawiało się wgniecenie; ale powierzchnia tego tynku nie jest zbytnio "dopracowana" dlatego chcę ją troszke wyrównać. Planuje przetrzeć papierem sciernym aby zniwelować delikatne bruzdy od pacy tynkarskiej a na to biała farba /może ze 3 razy/. Czy ktoś z Forumowiczów może podpowiedziec producenta farby , która pomogłaby "zamulić " i wyrównać trochę powierzchnię ściany. Kiedyś czytałem o takiej na forum , ale teraz nie mogę znależć ponownie. PozdrawiamMUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam , mam w garazu wykonane tynki cementowo-wapienne , nie chcę ich szpachlowac , żeby potem przy stuknięciu na ścianie pojawiało się wgniecenie; ale powierzchnia tego tynku nie jest zbytnio "dopracowana" dlatego chcę ją troszke wyrównać. Planuje przetrzeć papierem sciernym aby zniwelować delikatne bruzdy od pacy tynkarskiej a na to biała farba /może ze 3 razy/. Czy ktoś z Forumowiczów może podpowiedziec producenta farby , która pomogłaby "zamulić " i wyrównać trochę powierzchnię ściany. Kiedyś czytałem o takiej na forum , ale teraz nie mogę znależć ponownie. Pozdrawiam MUREK cieszynka plus ( super kryjąca) jest idealna do garazu, tania i naprawde dobrze kryje, sama nia malowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 21.07.2006 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam , mam w garazu wykonane tynki cementowo-wapienne , nie chcę ich szpachlowac , żeby potem przy stuknięciu na ścianie pojawiało się wgniecenie; ale powierzchnia tego tynku nie jest zbytnio "dopracowana" dlatego chcę ją troszke wyrównać. Planuje przetrzeć papierem sciernym aby zniwelować delikatne bruzdy od pacy tynkarskiej a na to biała farba /może ze 3 razy/. Czy ktoś z Forumowiczów może podpowiedziec producenta farby , która pomogłaby "zamulić " i wyrównać trochę powierzchnię ściany. Kiedyś czytałem o takiej na forum , ale teraz nie mogę znależć ponownie. Pozdrawiam MUREK cieszynka plus ( super kryjąca) jest idealna do garazu, tania i naprawde dobrze kryje, sama nia malowalam A malowałaś nią właśnie tynki cem.-wap. bez szpachlowania takie jak u mnie , czy tą pozytywną opinię masz po malowaniu innych powierzchni ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.07.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Witam , mam w garazu wykonane tynki cementowo-wapienne , nie chcę ich szpachlowac , żeby potem przy stuknięciu na ścianie pojawiało się wgniecenie; ale powierzchnia tego tynku nie jest zbytnio "dopracowana" dlatego chcę ją troszke wyrównać. Planuje przetrzeć papierem sciernym aby zniwelować delikatne bruzdy od pacy tynkarskiej a na to biała farba /może ze 3 razy/. Czy ktoś z Forumowiczów może podpowiedziec producenta farby , która pomogłaby "zamulić " i wyrównać trochę powierzchnię ściany. Kiedyś czytałem o takiej na forum , ale teraz nie mogę znależć ponownie. Pozdrawiam MUREK cieszynka plus ( super kryjąca) jest idealna do garazu, tania i naprawde dobrze kryje, sama nia malowalam A malowałaś nią właśnie tynki cem.-wap. bez szpachlowania takie jak u mnie , czy tą pozytywną opinię masz po malowaniu innych powierzchni ? Pozdr. Malowalam wlasnie takie tynki cem-wap bez szpachlowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 28.07.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 daj na początek grunt śnieżka (kryje drobne nierówności i ma fajną chropowatą fakturę) a potem pomalaj jakąś farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 28.07.2006 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 No to teraz BOB da radę dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts