tyberian 21.07.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Słuchajcie, mam wielką prośbę do Was wszystkich - tych którzy mają zwierzaki i tych co nie mają ale lubią.Wystawiajcie wodę do picia dla zwierząt (rożnych - kotów, psów, ptaków). Najłatwiej jest to robić w ten sposób, że wychodząc z domu napełnić pustą plastikową butelkę po napoju (1,5-2 litry) wlać wodę w kilka plastikowych pojemnikow - takich do wyrzucenia i potem codziennie wychodząc dolewać i uzupełniać. Zwierzaki męczą się z pragnienia, to nie kosztuje zbyt wiele. Pamiętajcie - proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 21.07.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Pamietamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 21.07.2006 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Mufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.07.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A znajomy widział w sklepie zoologicznym "wodę dla psów o smaku kałuży"!!! Fakt, że w czasie suszy to może być rarytas! A ja poję w ogrodzie moje zwierzaki, więc i obce mogą się poczęstować, jeżeli będą miały odwagę wejść na cudzy teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 21.07.2006 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 W czasie upałów niektóre ryzykujš, szczególnie wieczorem i w nocy mogš wchodzić dzikie koty aby się napić a pod wieczór ptaki. U mnie zdarza się, że psy leżš bykiem na trawie w ogrodzie a do misek z wodš podkradajš się różne ptice, no i bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 21.07.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Pamiętamy, nawet apelują o to w Tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 21.07.2006 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Sorry, że się powtarzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Pamiętamy, nawet apelują o to w Tv Naprawde to slyszalas ? ? ? Bo na forum dogomanii jest wlasnie akcja - lacznie z wysylaniem apeli do wszelkich mediow, ktore do tej pory same nie wpadly na taki pomysl, zeby o tym przypominac ! ! ! A przeciez maja najwiksze mozliwosci, zeby dotrzec do wiekszej rzeszy ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 28.07.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Pamiętamy, nawet apelują o to w Tv Naprawde to slyszalas ? ? ? Bo na forum dogomanii jest wlasnie akcja - lacznie z wysylaniem apeli do wszelkich mediow, ktore do tej pory same nie wpadly na taki pomysl, zeby o tym przypominac ! ! ! A przeciez maja najwiksze mozliwosci, zeby dotrzec do wiekszej rzeszy ludzi. Przysięgam mowili w teleexpresie ...... i to w dniu w ktorym odpisalam Tyberianowi na posta-slowo harcerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 28.07.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Wczoraj kilkanaście ptakow wykąpało się w baseniku mojego syna. Niech im tam będzie, choć wcześniej zeżarły wszystkie wiśnie (jakieś 6-7), na mojej małej wisience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.07.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 U mnie pod głogiem miska z wodą i "moje" pliszki i kopciuszki kąpieli zażywają ......J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 30.07.2006 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Jestecie SUPER ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts