Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Woda !

tyberian

Recommended Posts

Słuchajcie, mam wielką prośbę do Was wszystkich - tych którzy mają zwierzaki i tych co nie mają ale lubią.

Wystawiajcie wodę do picia dla zwierząt (rożnych - kotów, psów, ptaków).

Najłatwiej jest to robić w ten sposób, że wychodząc z domu napełnić pustą plastikową butelkę po napoju (1,5-2 litry) wlać wodę w kilka plastikowych pojemnikow - takich do wyrzucenia i potem codziennie wychodząc dolewać i uzupełniać.

Zwierzaki męczą się z pragnienia, to nie kosztuje zbyt wiele.

Pamiętajcie - proszę!

A znajomy widział w sklepie zoologicznym "wodę dla psów o smaku kałuży"!!! :o :o :o Fakt, że w czasie suszy to może być rarytas!

A ja poję w ogrodzie moje zwierzaki, więc i obce mogą się poczęstować, jeżeli będą miały odwagę wejść na cudzy teren.

W czasie upałów niektóre ryzykujš, szczególnie wieczorem i w nocy mogš wchodzić dzikie koty aby się napić a pod wieczór ptaki.

U mnie zdarza się, że psy leżš bykiem na trawie w ogrodzie a do misek z wodš podkradajš się różne ptice, no i bardzo dobrze. :D

Pamiętamy, nawet apelują o to w Tv :)

Naprawde to slyszalas ? ? ? Bo na forum dogomanii jest wlasnie akcja - lacznie z wysylaniem apeli do wszelkich mediow, ktore do tej pory same nie wpadly na taki pomysl, zeby o tym przypominac :evil: ! ! !

A przeciez maja najwiksze mozliwosci, zeby dotrzec do wiekszej rzeszy ludzi.

Pamiętamy, nawet apelują o to w Tv :)

Naprawde to slyszalas ? ? ? Bo na forum dogomanii jest wlasnie akcja - lacznie z wysylaniem apeli do wszelkich mediow, ktore do tej pory same nie wpadly na taki pomysl, zeby o tym przypominac :evil: ! ! !

A przeciez maja najwiksze mozliwosci, zeby dotrzec do wiekszej rzeszy ludzi.

Przysięgam mowili w teleexpresie ...... i to w dniu w ktorym odpisalam Tyberianowi na posta-slowo harcerza :wink: