marekd 19.03.2003 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 czy ktoś może mi podpowiedzieć co jest lepsze:pustak porotherm ,biegonice a może jeszcze inny..Może macie jakieś doświadczenie w tej materii.Istotna jest cena za metr kw.,parametry poszczególnych producentów ,co wybrać??????pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 19.03.2003 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Wybudowałem z maxa biegonickiego natomiast poddasze z porotermu ale nie przypadł mi poroterm do gustu.Jest to sprawa indywidualnego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viator01 20.03.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Z porothermem jest dużo kłopotów przy budowaniu, jeśli dom ma być docieplany, polecam biegonice - to dobra firma a ekipy potrafią budować z takiego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 20.03.2003 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Popytaj o Leiera ( konkurencja Winnerbergera) mają promocje 30% do końca marca.Wspólczynnik U dla ścian grubości 30cm.i ocieplenie 12cm.wełny mineralnej: dla Maxa U= 0,28 dla Porotherm 30 P+W U=0,22obecnie m2 sciany z ceramiki poryzowanej jest tańszy jak z maxa.Popytaj w skałdach budowlanych( daj projekt , niech ci zrobią kosztorysy i przytrzymaj ich - będą cię pilić o szybką decyzję.)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2003 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 viator proszę o informacje,jakiego rodzaju są to kłopoty przy docieplaniu? Niedługo będę ocieplać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 20.03.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Też chetnie posłucham o problemach z ocieplenie porothermu, bo wg tego co słyszałem to nie ma żadnych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daark 21.03.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Wybudowałem z porothermu i też chciałbym coś wiedzieć o problemach przy docieplaniu. O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts