Łukasz_K 26.07.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 nieststy nikt nie zrozumie mojego rozgoryczenia ponieważ nikt z was nie jest w podobnej sytuacji ten słup ma stać dosłownie paredziesiat metrów od mojego domu na który został zaciagniety kredyt realizowalem marzenie dom juz stoji w stanie surowym a teraz ... wszystkiego mi się odechcialo Rozgoryczenie można zrozumiec, nawet jeśli sięnie jest w takiej sytuacji. Ja mieszkam nadal w bloku i mam takie nadajnik w odległosci 100 metrów, co jednak rzeczywiscie nie jest tym samym. Zrozumienie rozgorycznia tez tu dużo nie pomoże, bo nie chciałeś raczej współczucia, tylko rad. A ludzie radzą na tyle, na ile umieją, również pocieszając, ze nie taki diabeł straszny. 2.czy ery stac na postawienie np 3 słupów z doprowdzeniem pradu ??? naewno tak Stać na pewno, ale to bedzie kosztowało kilka -naście tysięcy drożej. Widziałeś firme, która z własnej woli, dla czyjejś przyjemnosci realizuje inwestycję za większą kasę niż musi?? Kapitalizm. byc może jest to nieszkiodliwe ale nikt tego do tej pory nie udowodnił. a co do zdarzeń negatywnych spowodowanych promieniowaniem elektromagnetycznym juz niejedno słyszłame bądz czytałem . Słyszec to jedno, a słyszeć prawdę do drugie. Ja do tej pory słysze że za jazdę bez kamizelki odblaskowej w samochodzie w Polsce, ktoś dostał mandat. Tylko nigdy nie wiadomo kto i na jakiej podstawie. Bo akurat o tym przepisy polskie nie wspominają. [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 26.07.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 nieststy nikt nie zrozumie mojego rozgoryczenia Ejże kaczorku, głowa do góry, jak na razie większość cię poparła. Niestety tak jest, żeby ktoś mógł się przejechać autostradą to komuś trzeba ją pod domem wybudowac i na to nie zawsze jest rada, ale skoro do tej pory era obywała się bez słupa w tym miejscu to może się dalej obyć, nie ma powodu żeby w środku wsi stawiać takie toto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 26.07.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Słyszec to jedno, a słyszeć prawdę do drugie. Ja do tej pory słysze że za jazdę bez kamizelki odblaskowej w samochodzie w Polsce, ktoś dostał mandat. Tylko nigdy nie wiadomo kto i na jakiej podstawie. Bo akurat o tym przepisy polskie nie wspominają. Z tym to akurat różnie bywa, bo np. rozporządzenie o wymianie praw jazdy jest bezprawne a obowiązuje i ludzie nawet mandaty płacą. Polska to dziwna kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 28.07.2006 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 co do samej nieszkodliwości - niech ktoś przyjdzie... niech ktoś powie... mozesz być w 100% spokojny nic się nie stanie!!! ale w tym przypadku nie ma własnie tych 100 % ! tkz. masowy eksperyment za 10 lat się będziemy martwić jak ktoś bedzie miał białeczkę itp choroby co tam... zapłacimy odszkodowanie to jest wkalkulowane w ew. koszty. a ja uparty jak ten osioł... azbest tez był kiedyś nieszkodliwy a dzisiaj..., co do palenia tytoniu przeprowadzano badania ze nia maja zadnego związku z rakiem płuc kolejny przykład... aaaa........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 28.07.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 To tak, jak z opalaniem się. Kiedyś nikt nie wiedział, że jest szkodliwe, ludzie przez wieki opalali się, żyli i było OK. Teraz okazało się, że jest szkodliwe i co rusz słychać, że ktoś od tego umarł na raka. Chyba mózgu. Albo jak z tą ptasią grypą. Sorry, jeśli kogoś uraziłem, ale wygląda na to, że nie długo co poniektórzy będą się własnego cienia bać. A od promieniowania elektromagnetycznego nie umiera się na raka. To nie ma nic wspólnego z promieniowaniem jądrowym. Ludzie słyszą hasło "promieniowanie" i od razu kojarzą to z Czarnobylem. Mam znajomych, którzy po wyłączeniu telewizora wyłączają też jego kabel z kontaktu - "bo kabel promieniuje" . A nie przeszkadza im to, że "ciąg dalszy" tego kabla idzie pod ścianą na kilkunastokrotnie dłuższym odcinku, i w dodatku niedaleko ich głów . Zawsze myślałem, że bajki to w przedszkolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chudy80 28.07.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 witamsłupy telefonii to dosc duzy jeszcze u nas problem jednakze i mojej rodzince to sie przydazyło ciotka długo sie nie zastanawiała jak dostała 800 zł miesiecznie za zajęcie kawałka 0,5 ha działki i pewnie zawsze bedzie ze jedni chcąa drudzy nie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 29.07.2006 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Chudy80I wtedy twoja ciotka jest zadowolona bo dostaje 800zł co miesiąc a sąsiedzi wyzywają na nią i firmę komórkową za taki piękny okaz zdrowia.Komórka nie jest głupia i wie że lepiej dogadać się z jednym człowieczkiem / twoja ciotka/ , niż z calą gromadą / gromada na piękność się nie zgodzi/. Tak jak wcześniej pisałam ja znam babkę która dostała raka dzięki tej piękności i nigdy się nie zgodzę na maszt.a sama trafiłam dzięki piękności do szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 29.07.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Ale najbardziej szkodliwe jest ŻYCIE. Kiedyś przeczytałem, że najgorszą chorobą ze 100% śmiertelnościa, przenoszoną drogą płciową jest właśnie życie. Współczuję lokalizacji. Nie wiem, czy jest plan zagospodarowania, jeśli jest można protestować, zresztą jesli nie ma też warto spróbować, bo bardzo często w różnych decyzjach urzędnicy powołują się na nie aktualne, lub błędne przepisy.Filozowicznie biorąc, to tak jak w tym wieszu, parafrazując oczywiście - "ktoś pracuje, aby ktoś spać mógł" - tylko dla czego ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altra 29.07.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Z tego co wiem w Szczodrkowicach walcza dzielnie z takim slupem, albo czyms w tym guscie. To dosc prymitywnie zbudowana strona, ale moze kontakt z jej adminem pomoze?: http://www.iddd.de/umtsno/szczod.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiua66 31.03.2017 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Witam. Wiem, że trochę czasu minęło, ale czy udało się Panu coś załatwić odnośnie tego słupa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts