Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Brać ślub, ...nie brać... :),a jak brać to po co? :)

Recommended Posts

Miałem się wyłączyć. Cóż za niekonsekwencja. Zły forumowicz, niedobry.

luzik :wink: 100 x wole takich..."złych i niedobrych" :wink: niz "nudnych " :wink:

:D

Wrrr...!

Mały ....motur Ci sie zepsuł? bo warcys i warcys i nie jedzies. :wink: :wink: :wink:

Jakby sie zepsuł to by było "pyr pyr", a tak to "do przodu"! :wink:

No i co z tym biciem butelek u naszej Laseczki? :D

• Odpowiedzi 747
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zielonooka, w pierwszej chwili pomyślałam sobie; Tak , brać ślub, ale jak popatrzyłam na mojego cudownego mężusia - chrapiącego właśnie na kanapie, po ciężkim poranku poświęconym zabawie z 1,5 rocznym synusiem i intelektualnym rozterkom poświęconym budowaniu, to hmmm...nabrałam wątpliwości. Nam w przyszłym roku stuknie 10 lat od sakramentalnego tak i jak przetrwamy budowę / a mamy dwie odrędne wizje budowania/ i będziemy jeszcze chcieli na siebie patrzeć, to wtedy odpowiem czy warto było kochać tak..... :wink:

pozrdawiam

Zielonooka, w pierwszej chwili pomyślałam sobie; Tak , brać ślub, ale jak popatrzyłam na mojego cudownego mężusia - chrapiącego właśnie na kanapie, po ciężkim poranku poświęconym zabawie z 1,5 rocznym synusiem i intelektualnym rozterkom poświęconym budowaniu, to hmmm...nabrałam wątpliwości. Nam w przyszłym roku stuknie 10 lat od sakramentalnego tak i jak przetrwamy budowę / a mamy dwie odrędne wizje budowania/ i będziemy jeszcze chcieli na siebie patrzeć, to wtedy odpowiem czy warto było kochać tak..... :wink:

pozrdawiam

ponad 12 lat po...6 letnia córusia mi mówi co mam robić, a żonka...sobie chrapie... :-D :lol: :lol: