Paulka 11.09.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Co do "brzyduli" ehhh Paulka myslisz ze sie za tak nie uwazam (czasem ) zwlaszcza jak wstaje rano hyyy hyy Jest metoda - pierwszy raz patrz w lusterko dopiero kiedy wyjdziesz spod prysznica (A kiedyś usłyszałam zdanie pewnego pana, że: "Nie ta ładna, która ładna, ale która umie się dobrze "zrobić""...coś w tym jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 11.09.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Zielonooka - wybacz mi post, w którym napisałam coś w rodzaju, że zegar tyka i wszyscy goście sa potem zajęci itp bzdury. Nie wiedziałam po prostu jak ty wyglądasz!!!! Ale teraz to Ci powiem - wybieraj i przebieraj bo szczęściarzem będzie ten, którą taką piękność zdobędzie Dobre!!!!!! Mniej fajne dla jakiejś samotnej brzyduli która to przeczyta Ojjj dziekuje az sie zaczerwienilam (a w pracy siedze i sie dziwnie na mnie koledzy z pracy patrza - pewnie mysle ze jakiegos swinskeigo maila dostalam ) Co do "brzyduli" ehhh Paulka myslisz ze sie za tak nie uwazam (czasem ) zwlaszcza jak wstaje rano hyyy hyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 11.09.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 To prawda, że dziewczyny maja podd tym względem lepiej - trochę kasy i pomysłu i z każdej zrobisz cudo... A poza tym tajemnica tkwi w osobowości a nie wyglądzie i znam kilka BARDZO przeciętnych ale pewnych siebie kobiet, które maja powodzenie i znam slicznotki, nieśmiałe którym bardzo trudno ułożyć sobie życie. Najlepsze połączenie to uroda i charakter - patrz Zielonooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 11.09.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Zielonooka - wybacz mi post, w którym napisałam coś w rodzaju, że zegar tyka i wszyscy goście sa potem zajęci itp bzdury. Nie wiedziałam po prostu jak ty wyglądasz!!!! Ale teraz to Ci powiem - wybieraj i przebieraj bo szczęściarzem będzie ten, którą taką piękność zdobędzie Dobre!!!!!! Mniej fajne dla jakiejś samotnej brzyduli która to przeczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.09.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Zielonooka - wybacz mi post, w którym napisałam coś w rodzaju, że zegar tyka i wszyscy goście sa potem zajęci itp bzdury. Nie wiedziałam po prostu jak ty wyglądasz!!!! Ale teraz to Ci powiem - wybieraj i przebieraj bo szczęściarzem będzie ten, którą taką piękność zdobędzie Dobre!!!!!! Mniej fajne dla jakiejś samotnej brzyduli która to przeczyta To ja to może uproszczę... Z powyższych rozważań wynika, że kobiety...nazwijmy to "ładne inaczej" muszą łapać się każdej okazji, czyli każdego w miarę chętnego faceta, bo czas dla niech biegnie szybciej Ale to wszystko żarty oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 11.09.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 a to duzo wyjasnia, np dlaczego ja tak mlodo wyszlam za maz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 a to duzo wyjasnia, np dlaczego ja tak mlodo wyszlam za maz O! Ja też. Nawet do 20 urodzin nie doczekałam zdjęć nie dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.09.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 a to duzo wyjasnia, np dlaczego ja tak mlodo wyszlam za maz O! Ja też. Nawet do 20 urodzin nie doczekałam zdjęć nie dołączę Jeśli analogicznie jest z facetami, to ja muszę piękny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 11.09.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 a to duzo wyjasnia, np dlaczego ja tak mlodo wyszlam za maz O! Ja też. Nawet do 20 urodzin nie doczekałam zdjęć nie dołączę o to musisz byc wyjatkowo paskudna, bo ja poczekalam az skoncze 20 lat (4 dni czekalam...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.09.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 a to duzo wyjasnia, np dlaczego ja tak mlodo wyszlam za maz O! Ja też. Nawet do 20 urodzin nie doczekałam zdjęć nie dołączę o to musisz byc wyjatkowo paskudna, bo ja poczekalam az skoncze 20 lat (4 dni czekalam...) Cóż zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 11.09.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 a to duzo wyjasnia, np dlaczego ja tak mlodo wyszlam za maz O! Ja też. Nawet do 20 urodzin nie doczekałam zdjęć nie dołączę o to musisz byc wyjatkowo paskudna, bo ja poczekalam az skoncze 20 lat (4 dni czekalam...) A ja przekornie choc miałam 20 lat uważam, że mój mąż po prostu chciał ubiec innych i szybko mnie usudlić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 11.09.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 a to duzo wyjasnia, np dlaczego ja tak mlodo wyszlam za maz O! Ja też. Nawet do 20 urodzin nie doczekałam zdjęć nie dołączę o to musisz byc wyjatkowo paskudna, bo ja poczekalam az skoncze 20 lat (4 dni czekalam...) A ja przekornie choc miałam 20 lat uważam, że mój mąż po prostu chciał ubiec innych i szybko mnie usudlić i tak sie pocieszajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 11.09.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 a to duzo wyjasnia, np dlaczego ja tak mlodo wyszlam za maz O! Ja też. Nawet do 20 urodzin nie doczekałam zdjęć nie dołączę o to musisz byc wyjatkowo paskudna, bo ja poczekalam az skoncze 20 lat (4 dni czekalam...) A ja przekornie choc miałam 20 lat uważam, że mój mąż po prostu chciał ubiec innych i szybko mnie usudlić i tak sie pocieszajmy No jakoś trzeba sobie dodawać animuszu. Trza skromnym być jak jabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.09.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ktos mnie wołał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 11.09.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ktos mnie wołał Tak, do pochwalenia się skromnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.09.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Jestem istnym wzorem skromności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.09.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ktos mnie wołał Uderz w stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.09.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 swietny watek na poprawe nastroju tu jest Bede czestym gosciem Z tym czyms w kobiecie to faktycznie faceci widza inaczej - mam podobna jak zilonookka kolezanke Co do wieku zamozpojsci sie wole nie wypowiadac, bo ja przy was to stara panna jestem I mi sie wydawalo, ze ja wczesnie koszmarnie wyszlam za maz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 11.09.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 :Z tym czyms w kobiecie to faktycznie faceci widza inaczej - Bo my poprostu się znamy na kobietach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.09.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 :Z tym czyms w kobiecie to faktycznie faceci widza inaczej - Bo my poprostu się znamy na kobietach Mysle, ze oceniacie i zalezy wam na innych zalatach niz nam Co zreszta jest zrozumiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts