zielonooka 11.09.2006 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Inwestor dobrze radzi. Tak poza tym można mić rozdzielnoć majštkowš, intercyzę lub tym podobne. Małżeństwo wiele upraszcza, np. w kontaktach (jestem mężatkš). A poza tym jezeli facet chce małżeństwa to kto Ci poda herbatkę gdy będziesz chora? jea fajnie ale...juz po "ptokach" zerwalam bede sama sie czolgac po herbatke jak bede chora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 e.. a juz myslalam ze spotkalas wstrzymaczasowymacza... nie "eeee" a" aaaaaaaa " wiesz jak sie wystraszyłam?!?!??!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.09.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ................ Glock kaliber 17.... ... ... kaliber 9mm ... 17 to ilość amunicji w magazynku pzdr ps - przepraszam nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ................ Glock kaliber 17.... ... ... kaliber 9mm ... 17 to ilość amunicji w magazynku pzdr ps - przepraszam nie mogłem się powstrzymać a dzieki ja to kompletny osioł w tym temacie masz racje ... nazywa sie "toto" glock 17 (ale kaliber 9) wogole...co to jest "kaliber"? szerokosc tego naboju (dlugosc?) czy jak? musze isc na jakies przeszkolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.09.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ... średnica ... może być "fiiiiiiii" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ... średnica ... może być "fiiiiiiii" pzdr aaa .. jak "fiiii" to wiem uczyłam sie... ps.nadal nie wiem co to iglica, spust, zamek itp.. musze w necie poszukac aha - a wogole to nie przepadam ...przebywac w bliskim towarzystwie broni palnej moze to glupie ... ale mam naprawde dziwne odczucia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ... średnica ... może być "fiiiiiiii" pzdr aaa .. jak "fiiii" to wiem uczyłam sie... ps.nadal nie wiem co to iglica, spust, zamek itp.. musze w necie poszukac aha - a wogole to nie przepadam ...przebywac w bliskim towarzystwie broni palnej moze to glupie ... ale mam naprawde dziwne odczucia.... ... opisać Tobie "rozebrany" pistolet ... ... eee "spust" to chyba wiesz ... "pociągnij za spust" (cyngiel jak mawiają niektórzy) a zwolnisz "iglicę" która uderzy w "spłonkę" (to taki "guziczek" w tylnej części łuski naboju) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 aha- i uderzy i zrobi "bum" to wiem... ps. nie chcial mi dac do reki zebym mogla obejrzec i pomajstrowac (wiedziona li i jedynie ludzka - jakze zrozumiala ciekawoscia ) i popatrzyl jak na wariatke hmm... no przeciez bym nie zepsuła a gdzie zaufanie do... drugiego czlowieka , gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.09.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ... eee ... no mógł wyjąć magazynek i dać Tobie pooglądać ... wprawdzie ze spluwą nie biegam po ulicy, ale ... u mnie możesz obejrzeć "Deltę 10-tkę" (10 to kaliber ... robi wielkie dziury ... takie jak "45-tka" ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ... eee ... no mógł wyjąć magazynek i dać Tobie pooglądać no cóz Chef az poczytalam sobie o tym "glocku" i sie - prosze ja Ciebie - dowiedzialam ze "toto" z czegos takiego zrobione ze jest : niezniszczalne , niezatapialne , nieporysowalne i ogolnie przetrwa wybuch bomby atomowej , powodz , gradobicie i najazd hunów ale widac facet głupi nie jest bo 6 zmyslem odgadł ze zielona umie zepsuc absolutnie ...wszytko a najwieksze sukcesy ma w tym co teoretycznie zepsuc sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.09.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Eee bron palna bronia palna byle tylko umial celnie strzelac. A poza tym nie wiem na jakim jestescie etapie, ale oni maja boskie ciala A wiem, bo wsrod znajmoych mamy takiego z wysokopostwionej w kraju antyterrorki i poznalam tez jakiegos jego kumpla. hmmm A do tego faceci ze stale cwiczonym mozgiem, co najbardziej na plus sie im liczy Podejrzewam, ze twoj w podobnym klimacie Jak sie do gnata przyzwyczaisz to bedziesz sie przy nim czula baardzo bezpiecznie A jak sie podszkolisz to mu zaiponujesz i sam rozkreci na czesci pierwsze i ci pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 iga9 powiedziała Eee bron palna bronia palna byle tylko umial celnie strzelac. A poza tym nie wiem na jakim jestescie etapie, ale oni maja boskie ciala A wiem, bo wsrod znajmoych mamy takiego z wysokopostwionej w kraju antyterrorki i poznalam tez jakiegos jego kumpla. hmmm Troszku przesadzasz(bede bronil tych mietkich i brzuszkowatych).Mam kolege który jest w obstawie poselskiej.Rolmalnie wstyd z nim wyjśc na plaże.To taki "wiejski kurczak",,,szybki,twardy ,żylasty o podniesionej adrenalinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 hmmm... taka dziwna troszku prace ma mam nadzieję,że kiedys dowiem sie co tojest DZIWNA PRACA.... bardzo mnie to zaintyrgowało moge powiedziec ABW V brygada (czy grupa cos takiego ) - antyterrorystyczna ja powiem tylko jedno - mily wieczor (sierpniowy ) romantycznie jak cholera , spacer po starym rynku.... itp... zaczynamy sie calowac... delikatnie go obejmuje i............. ..... i natrafiam reka na kabura z bronia..... (palną - (Glock 17) * nie kaliber .... wyjasniam ze palna... bo.... bo jakis zlosliwiec sie zaraz spyta czy w spodniach ) dziwne uczucie.... naprawde.... To ja tu jakieś podchody coby się podlizać,,, powoli ,spokojnie a Ty z "Kaburami" sie spotykasz.Mogłaś sobie coś zrobić dotykając i całując tego "BMW". Zieloniutka żmijko ,,,ja jak mam wiatrówke to w odstawke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 12.09.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 zaczynamy sie calowac... Na pierwszej randce ???!!! SKANDAL ! Jestem oburzony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 zaczynamy sie calowac... Na pierwszej randce ???!!! SKANDAL ! Jestem oburzony! zwariowales?!?!?1 jakiej pierwszej !!! ps. pierwsza pierwotna wiadomosc brzmiala tak: " zwariowales ?!?!?! na pierwszej randce to ja uprawiam dziki seks na wiecej (pocalunki , drapanie po karku i takie tam - trzeba sobie zasluzyc nie ma tak łatwo :lol:" ale sobie pomyslalam ze jeszcze ktos uwierzy i sie zgorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A poza tym nie wiem na jakim jestescie etapie, ale oni maja boskie ciala A wiem, bo wsrod znajmoych mamy takiego z wysokopostwionej w kraju antyterrorki i poznalam tez jakiegos jego kumpla. hmmm A do tego faceci ze stale cwiczonym mozgiem, co najbardziej na plus sie im liczy Podejrzewam, ze twoj w podobnym klimacie Jak sie do gnata przyzwyczaisz to bedziesz sie przy nim czula baardzo bezpiecznie A jak sie podszkolisz to mu zaiponujesz i sam rozkreci na czesci pierwsze i ci pokaze yyyhhhhhmmmm wiesz gdzie dzwonia tzn "cialka" jako takiego w pelnej krasie nie widzialam (jeszcze ) ale....!!!! przez koszule jak sie idzie pod reke z facetem hmmm czuc np. takie miesnie na ramionach... cholera - gwozdz wbity chyba by sie zgial pod katem prostym (sorry ze takie porownanie ale..wszak to forum budowlane ) aha -a "mozgowo" tez niezle - znaczy lekko przerazajaco - wszystko zauwazy - zmiane koloru szminki (wczoraj mialas jasniejsza), ze inne buty (mam 2 pary prawie idetycznych czasami sama sie myle i nakladam dwa rozne - to nie jest do zauwazenia przez normalna osobe) , zlamany i przypilowany (przez co krotszy) paznokiec to nie jest normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A poza tym nie wiem na jakim jestescie etapie, ale oni maja boskie ciala A wiem, bo wsrod znajmoych mamy takiego z wysokopostwionej w kraju antyterrorki i poznalam tez jakiegos jego kumpla. hmmm A do tego faceci ze stale cwiczonym mozgiem, co najbardziej na plus sie im liczy Podejrzewam, ze twoj w podobnym klimacie Jak sie do gnata przyzwyczaisz to bedziesz sie przy nim czula baardzo bezpiecznie A jak sie podszkolisz to mu zaiponujesz i sam rozkreci na czesci pierwsze i ci pokaze yyyhhhhhmmmm wiesz gdzie dzwonia tzn "cialka" jako takiego w pelnej krasie nie widzialam (jeszcze ) ale....!!!! przez koszule jak sie idzie pod reke z facetem hmmm czuc np. takie miesnie na ramionach... cholera - gwozdz wbity chyba by sie zgial pod katem prostym (sorry ze takie porownanie ale..wszak to forum budowlane ) aha -a "mozgowo" tez niezle - znaczy lekko przerazajaco - wszystko zauwazy - zmiane koloru szminki (wczoraj mialas jasniejsza), ze inne buty (mam 2 pary prawie idetycznych czasami sama sie myle i nakladam dwa rozne - to nie jest do zauwazenia przez normalna osobe) , zlamany i przypilowany (przez co krotszy) paznokiec to nie jest normalne hihihi kurde to by u mnie widział skarpetki niedopary ... / mam nadzieje ze malo osob jest tak spostrzegawczych.../ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 To taki "wiejski kurczak",,,szybki,twardy ,żylasty o podniesionej adrenalinie booooskie ps. ja z bronia niekumata, chyba nawet nigdy w zyciu z bliska nie widzialam...nawet ...wiatrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.09.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 No to daj spokoj... Rozpozna w Tobie pierwsza mysl o innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 12.09.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 to nie jest normalne To akurat może być skrzywienie zawodowe. Niebezpiecznie z takim facetem, kurczę, na wylot Cię przejrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts