Agnieszka1 12.09.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 heh, nosz sie zachwyciłas nim , eh.. A pozniej bedzie normalka, jak to pisala jedna przemila forumowiczka kiedys - bedzie dlubal w nosie , robil kulki i wywalal za tapczan a Ty bedziesz to odkurzac , bedzie rzucal skarpety zwiniete w zawiniatko pod lozko, drapal sie po dupce, puszczal baki pod koldra i takie tam tralalalal No i motylki poszły się... zostały przydeptane szarym obrazem rzeczywistości No przestan Paulka jaka tam rzeczywistosc - czy Twoj partner robi kulki i rzuca za tapczan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 heh, nosz sie zachwyciłas nim , eh.. A pozniej bedzie normalka, jak to pisala jedna przemila forumowiczka kiedys - bedzie dlubal w nosie , robil kulki i wywalal za tapczan a Ty bedziesz to odkurzac , bedzie rzucal skarpety zwiniete w zawiniatko pod lozko, drapal sie po dupce, puszczal baki pod koldra i takie tam tralalalal No i motylki poszły się... zostały przydeptane szarym obrazem rzeczywistości eeeee no nie można tak ja tu prawie miłośc a ty tu pierdzenie. Wymiękam i spadam na przeglad ale kozami nie rzuca ???/beeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Zielona żmijka ______________ druga chce zebym sie zabił w drodze na przeglad.Kto tak pieknie malował? Zielona zmijko ale Ty jesteś no no fajna turkaweczka.no nie moge.Jakos mietowo mi sie zrobiło.Na tej drugiej focie jeszcze ładniej wygladasz pa pa jade bo sie .................... gdzie ta fota? To ja juz zglupialam - zmijka Ona jest czy turkaweczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 12.09.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 heh, nosz sie zachwyciłas nim , eh.. A pozniej bedzie normalka, jak to pisala jedna przemila forumowiczka kiedys - bedzie dlubal w nosie , robil kulki i wywalal za tapczan a Ty bedziesz to odkurzac , bedzie rzucal skarpety zwiniete w zawiniatko pod lozko, drapal sie po dupce, puszczal baki pod koldra i takie tam tralalalal No i motylki poszły się... zostały przydeptane szarym obrazem rzeczywistości No przestan Paulka jaka tam rzeczywistosc - czy Twoj partner robi kulki i rzuca za tapczan? ...yyy no nie ale skartpetki zwija!! I rzuca!! Wszędzie tylko nie do kosza z praniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 heh, nosz sie zachwyciłas nim , eh.. A pozniej bedzie normalka, jak to pisala jedna przemila forumowiczka kiedys - bedzie dlubal w nosie , robil kulki i wywalal za tapczan a Ty bedziesz to odkurzac , bedzie rzucal skarpety zwiniete w zawiniatko pod lozko, drapal sie po dupce, puszczal baki pod koldra i takie tam tralalalal No i motylki poszły się... zostały przydeptane szarym obrazem rzeczywistości No przestan Paulka jaka tam rzeczywistosc - czy Twoj partner robi kulki i rzuca za tapczan? ...yyy no nie ale skartpetki zwija!! I rzuca!! Wszędzie tylko nie do kosza z praniem patrz no moj tyz zwija z tym ze rzuca do kosza z praniem - ufff Jeden + w tym jest wiesz? nie pogubia sie a z prania wyjdzie komplet a nie pojedyncze sztuki No to sie cieszmy Paulka , nasi sa idealni, jakbym miala suszki zza tapczana zbierac ...... fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 o kurde to takie zwinięte da sie uprac ?? bo ja codziennie z rana na wpol spiacy szukam w szafce ze skarpetkami dwoch podobnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 12.09.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 patrz no moj tyz zwija z tym ze rzuca do kosza z praniem - ufff Jeden + w tym jest wiesz? nie pogubia sie a z prania wyjdzie komplet a nie pojedyncze sztuki No to sie cieszmy Paulka , nasi sa idealni, jakbym miala suszki zza tapczana zbierac ...... fuj Racja!!! Ano to się cieszę!!!!!!!!!! I wyślę mu chyba romantycznego smsa z tej wdzieczności za "parowanie" skarpetek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Agnieszka1 dzieeeeki ...zesz no... tymi z nosa i bakami pod kolderka to mnie zabilas.... eeeeee.... ja tak nieeee chceee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ns rysuneczki to ja.... ale o jakiej focie mowa to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 o kurde to takie zwinięte da sie uprac ?? bo ja codziennie z rana na wpol spiacy szukam w szafce ze skarpetkami dwoch podobnych a widac ze kolega nie ogladal reklamy wizira ha! Zrobisz supel a pranie i tak idealne Nosz to sek w tym ze trza je przed wrzuceniem "rozparowac" ( nie jest to mila czynnosc ). No widzisz nie dosc ze rozparuj, wypierz to jeszcze zparuj ,zeby zaspane kochanie nie meczylo sie z rana nad szukaniem podobnych dwoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 12.09.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 moj zaklada takie jakie wyciagnie a jak wyciagnie nie od pary to tez zaklada poprostu nie poruszaja go za bardzo takie przyziemne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Agnieszka1 dzieeeeki ...zesz no... tymi z nosa i bakami pod kolderka to mnie zabilas.... eeeeee.... ja tak nieeee chceee Oj przestan no juz nie rycz ! pod kolderka to sie rozne rzeczy robi I zakupki ma kto zrobic jak choras, i przytuli jak smutnas .... nom , a te baki to w zapomnienie ida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 no dobrze to te baczki pod kolderka i ..drapanie pod dupce przezyje ale jak kulki z nosa bedzie robic i...yyyy rzucac za tapaczan ( ) to pogonie i zadne boskie cialko mu w tym nie pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 moj zaklada takie jakie wyciagnie a jak wyciagnie nie od pary to tez zaklada poprostu nie poruszaja go za bardzo takie przyziemne rzeczy no a co jak trafi na takie z dziurami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 moj zaklada takie jakie wyciagnie a jak wyciagnie nie od pary to tez zaklada poprostu nie poruszaja go za bardzo takie przyziemne rzeczy no a co jak trafi na takie z dziurami? to macha duzym palcem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 12.09.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 z okazji tej ze nie umiemy i nie lubimy szyc nie mam w domu czegos takiego jak igla i nitka, tym samy wszystko co dziurawe trafia do smieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 12.09.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 No zielona... zahaczasz o wyelky świat Mąż blondynki z "Panoramy" to borowik, mąż Skrzyneckiej to zabójczo przystojny policjant z KG ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 moj zaklada takie jakie wyciagnie a jak wyciagnie nie od pary to tez zaklada poprostu nie poruszaja go za bardzo takie przyziemne rzeczy no a co jak trafi na takie z dziurami? to macha duzym palcem ? moja droga wtedy to zdziera tym golym palcem w butach podszewke ! i trza wybulic na nowe buty , o Niktspecjalny chyba jakims gratem jezdzi, tyle ten przeglad trwa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 12.09.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 kiedys - bedzie dlubal w nosie , robil kulki i wywalal za tapczan a Ty bedziesz to odkurzac , bedzie rzucal skarpety zwiniete w zawiniatko pod lozko, drapal sie po dupce, puszczal baki pod koldra i takie tam tralalalal ŻE NIBY COŚ W TYM ZŁEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 kiedys - bedzie dlubal w nosie , robil kulki i wywalal za tapczan a Ty bedziesz to odkurzac , bedzie rzucal skarpety zwiniete w zawiniatko pod lozko, drapal sie po dupce, puszczal baki pod koldra i takie tam tralalalal ŻE NIBY COŚ W TYM ZŁEGO hmmm mnie to "taralalalala" zastanawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts