mmmad 12.09.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A to sobie pomysl jakbys w takich wytarciuchach nagle u lekarza sie znalazl No i widzisz, nie mozna byc sentymentalnym, bo trzeba myslec zyciowo. 1:0 dla Ciebie. A jak juz bedziesz stara i pomarszczona to co, maz Cie wymieni na nowa? Tak jak wymienial ubranie? Bo nie ma sentymentu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A to sobie pomysl jakbys w takich wytarciuchach nagle u lekarza sie znalazl No i widzisz, nie mozna byc sentymentalnym, bo trzeba myslec zyciowo. 1:0 dla Ciebie. A jak juz bedziesz stara i pomarszczona to co, maz Cie wymieni na nowa? Tak jak wymienial ubranie? Bo nie ma sentymentu? Jak bede stara i pomarszczona to on tyz taki bedzie, zedna mloda laska go nie bedzie chciala wiec polozy swe stare kosci obok moich, o i tyla Stary,pomarszczony ale mam nadzieje ze nie w wytarciuchach. Wiesz , zeby sentymentem darzyc gacie ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 12.09.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 W pracy musze byc powazny, na ulicy musze byc powazny, w domu w zasadzie tez... Wiec... chyba moge zrobic cos dla... jaj? ubrać je w fajne wdzianko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.09.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Wlasnie mmmad - wtydzilbys sie Ja ostatnio to za spodnica plakalam w przedszkolu Prosze - jak facet potrafi byc sentymentalny Ja osobiscie ze tego typu bielizna nie przepadam - zarowno u faceta jak i u siebie Zdecydowanie w sytuacjach widomych nie jest podkrecajace nastroj, ani nawet rozczulajace - przynajmniej dla mnie A w temacie - co powiecie na meski stringi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.09.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Wiesz, zeby sentymentem darzyc suche kwiaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Wlasnie mmmad - wtydzilbys sie Ja ostatnio to za spodnica plakalam w przedszkolu Prosze - jak facet potrafi byc sentymentalny Ja osobiscie ze tego typu bielizna nie przepadam - zarowno u faceta jak i u siebie Zdecydowanie w sytuacjach widomych nie jest podkrecajace nastroj, ani nawet rozczulajace - przynajmniej dla mnie A w temacie - co powiecie na meski stringi? fajne, ale moj maz nie chce ich nosic za diabla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Wiesz, zeby sentymentem darzyc suche kwiaty? Nie wiem kto suche kwiaty lubi, ja nie , za duzo kurzu w nich- fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tezeusz1 12.09.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ubrać je w fajne wdzianko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.09.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 fajne, ale moj maz nie chce ich nosic za diabla Nie przejmuj sie Moj tez nie chce - ale ma jedna pare na specjalne okazje W koncu facetom tez sie podoba kobita w trigach - a wiec vice ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.09.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 OK. Dziewczyny, macie racje i z tym doktorem i z tymi uniesieniami. 2:0 dla Was... Zaraz, zaraz, sa kontrowersje a propos drugiego gola... Czy to znaczy, ze jednak opakowanie jest wazniejsze niz zawartosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 12.09.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 N cóż jestem młodą małżowinką, jak na razie szczęśliwą i nic się nie zmieniło w tej kwestii, dalej się szanujemy, kochamy, wierzymy sobie i ufamy. Nic się nie zmieniło oprócz mojego nazwiska. A po co brać? Chociażby dla celów budowniczych, tzn. jeżeli oboje pracują i chcą brać kredyt na budowę bo postanawiają budować to małżeństwo pomaga w zaciągnięciu kredytu, dziwne ale prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 N A po co brać? Chociażby dla celów budowniczych, tzn. jeżeli oboje pracują i chcą brać kredyt na budowę bo postanawiają budować to małżeństwo pomaga w zaciągnięciu kredytu, dziwne ale prawdziwe. albo przeszkadza jak np. facet pracuje a kobitka w domu z dwojka dzieci dla banku to On ma troje darmozjadow na utrzymaniu i obnizona zdolnosc kredytowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A ja mam fotke "nowego" chcialam sie pochwalic no ale nie mozna bez wiedzy zainteresowanego zamieszczac na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 12.09.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Zielonooka sprawdzilas jakie gatki nosi Twoj nowy? nie jeszcze do "gatek" nie dotarłam mam teraz glupawke totalka....przez Was wyobraznia mi galopuje... tak sobie wyobrazilam romantyczny wieczor ...swiece... nastrojowa muzyczka.... zaczynamy sie roztentegowywac i ... nagle moim oczom ukazuja sie powycierane gacie w kolorze jasnorózowym w np. zielone słoniki z kokardka na trabce........ albo w gustowne pajacki... hyyyy udlawie sie zaraz.... MASZ COŚ DO ZIELONYCH SŁONIKÓW ?? Albo do różnokolorowych żabek ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 12.09.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A ja mam fotke "nowego" chcialam sie pochwalic no ale nie mozna bez wiedzy zainteresowanego zamieszczac na forum Domaluj brodę i wąsy. A na głowę turban. To nikt nie pozna ;-) A na poważnie - w niektórych pracach zdjęć się nie umieszcza na forum publicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 12.09.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 albo przeszkadza jak np. facet pracuje a kobitka w domu z dwojka dzieci dla banku to On ma troje darmozjadow na utrzymaniu i obnizona zdolnosc kredytowa Mówię tylko o tym przypadku gdzie oboje pracują, bo fakt drugi przypadek niestety jest taki jak mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A ja mam fotke "nowego" chcialam sie pochwalic no ale nie mozna bez wiedzy zainteresowanego zamieszczac na forum Domaluj brodę i wąsy. A na głowę turban. To nikt nie pozna ;-) A na poważnie - w niektórych pracach zdjęć się nie umieszcza na forum publicznym. toć wiem zreszta nawet gdyby nie specyfika pracy to ... no... pewnych rzeczy sie nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Zielona żmijka ______________ druga chce zebym sie zabił w drodze na przeglad.Kto tak pieknie malował? Zielona zmijko ale Ty jesteś no no fajna turkaweczka.no nie moge.Jakos mietowo mi sie zrobiło.Na tej drugiej focie jeszcze ładniej wygladasz pa pa jade bo sie .................... gdzie ta fota? To ja juz zglupialam - zmijka Ona jest czy turkaweczka? żmijka dla wybranych a turkaweczka to nazwa ktora pasuje do drugiej fotki na której wygląda równie ładnie.Ach,ach ta żmijka. pozdrawiam wszystkie żmijki i turkaweczki.hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 12.09.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 No cóż...czy ja wiem w zeszłym roku brałam ślub i co?? I żyjemy bardziej osobno niż razem KAżdy idzie swoją drogą a podobno ścieżki miały się połączyć. Pewnie są małzeństwa i małżenstwa, ja chyba zaliczam się do ej gorszej grupy małżeństw A to przykre....... Przykre przykre ale zastanów się może coś jest nie tak, może za bardzo każdy z Was poświęcił się swojej pracy, wszytsko robiliście osobno i w końcu drogi się rozjechały?? Może jest szansa jeszcze coś naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Zielona żmijka ______________ druga chce zebym sie zabił w drodze na przeglad.Kto tak pieknie malował? Zielona zmijko ale Ty jesteś no no fajna turkaweczka.no nie moge.Jakos mietowo mi sie zrobiło.Na tej drugiej focie jeszcze ładniej wygladasz pa pa jade bo sie .................... gdzie ta fota? To ja juz zglupialam - zmijka Ona jest czy turkaweczka? żmijka dla wybranych a turkaweczka to nazwa ktora pasuje do drugiej fotki na której wygląda równie ładnie.Ach,ach ta żmijka. pozdrawiam wszystkie żmijki i turkaweczki.hehehehe hehe a gdzies ty ta druga fote zlukał?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts