Paulka 12.09.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A ja mam fotke "nowego" chcialam sie pochwalic no ale nie mozna bez wiedzy zainteresowanego zamieszczac na forum To wstaw na 5 minut, kto będzie miał szczeście - obejrzy a reszta musi zadowolic sie opowieściami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Zielona żmijka ______________ druga chce zebym sie zabił w drodze na przeglad.Kto tak pieknie malował? Zielona zmijko ale Ty jesteś no no fajna turkaweczka.no nie moge.Jakos mietowo mi sie zrobiło.Na tej drugiej focie jeszcze ładniej wygladasz pa pa jade bo sie .................... gdzie ta fota? To ja juz zglupialam - zmijka Ona jest czy turkaweczka? żmijka dla wybranych a turkaweczka to nazwa ktora pasuje do drugiej fotki na której wygląda równie ładnie.Ach,ach ta żmijka. pozdrawiam wszystkie żmijki i turkaweczki.hehehehe hehe a gdzies ty ta druga fote zlukał?! na zielonej żmijce + fotosik.Masz na nim włosy zaczesane do tyłu i perłowe bałwanki w uszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 na"zmijce" sa obrazki (tymi recami itd... ) tam nie ma fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 na"zmijce" sa obrazki (tymi recami itd... ) tam nie ma fotki ahh juz wiem.... upsss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 12.09.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 zielonooka... tez obejrzalam, moja babcia by powiedziala ze "rasowa babka z ciebie" Co do pytania w temacie, to nie umie odpowiedziec. Mam 9letni staz z moim partnerem, od paru lat mieszkamy ze soba.. Wlasciwie mozna by wziac ten slub ale i tak niczego by zmienil. Nie mamy potrzeby. Zaczynamy budowac dom na wiosne - i moze faktycznie pomyslimy o "legalizacji". Na wsi juz chyba nasz temat sie znudzil, chociaz mialam starcie z proboszczem - z grzecznosci wystapilam na koledzie w tym roku i ksiadz mi oswiadczyl, ze nie jestem parafianka (niby dlatego ze nie mieszkam w miejscu zameldowania - sprawdzilam nie ma takiej zasady) - panoszy sie kretyn na wsi, sam mieszkajac z kuzynka z dwojka dzieci. I jeszcze wspominana babcia tez by chciala mojego malzenstwa..... PS ale dzisiaj kicham..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 na"zmijce" sa obrazki (tymi recami itd... ) tam nie ma fotki to Ty te pastele namalowałaś? nic nie powiem już nigdy. a fotka jest moge Ci ja podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.09.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 fotków a fotków paaaanie :) Jak ja ludziom zazroszczę umiejętności rysowania... Zielonookiej tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.09.2006 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ... "chwilę" mnie nie było a tutaj tyle "nowości" Znaczy rady dla mlodej pary: 1) budowac dom pasywny 2) na kolacje grochowka, bigos, kapusniak, fasolka po bretonsku... 3) ... po takiej diecie to jeszcze jeden "extras" ... wchodzisz do zwykłej wanny i masz "jacuzi" Serio piszesz? Gdzie mozna kupic takie z Kubusiem Puchatkiem??? ... wiem gdzie są z "Miki Mouse" ... moje ulubione są w papryczki chili pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.09.2006 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 na"zmijce" sa obrazki (tymi recami itd... ) tam nie ma fotki to Ty te pastele namalowałaś? to nie pastele to piórko i takie specjalne wodne flamstry - zawsze zapominam jak sie nazywaja - pantony chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.09.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 moze, zeby nie balaganic w watku, zrobimy ankiete: "Chlopie, jakie nosisz gacie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.09.2006 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 moze, zeby nie balaganic w watku, zrobimy ankiete: "Chlopie, jakie nosisz gacie"? i czy wogole nosisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 moze, zeby nie balaganic w watku, zrobimy ankiete: "Chlopie, jakie nosisz gacie"? ej a Ty znasz takie powiedzenie ? ( to tak jeszcze do tego sentymentu do gaci) "myjcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia i godziny a wy chlopaki zmieniajcie gacie bo tez jej nie znacie " Pytales tam nizej czy opakowanie wazniejsze od zawartosci . No to tak, kazda zawartosc straci urok jesli ma brzydkie opakowanie, a jesli zawartosc nie jest szczegolnie ładna to mozna jej dodac uroku poprzez piekne opakowanie. No to co? 3:0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.09.2006 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 No to tak, kazda zawartosc straci urok jesli ma brzydkie opakowanie, a jesli zawartosc nie jest szczegolnie ładna to mozna jej dodac uroku poprzez piekne opakowanie. podpisuje sie czterema kopytkami pod tym co napisalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 moze, zeby nie balaganic w watku, zrobimy ankiete: "Chlopie, jakie nosisz gacie"? i czy wogole nosisz???? no wlasnie bo niektorzy wyznaja zasade ze noszenie gaci to strata czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.09.2006 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 moze przewiew lubia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 moze przewiew lubia? heh a ten przewiew to mi sie kojarzy z - zamiast mycia wietrzenie ( a fuj) A tak mi sie przypomnialo, moja kolezanka wczoraj mi oznajmila, ze mycie codzienne mydlem nie jest wskazane, mozna tylko raz w tygodniu, a na codzien sama woda bo mozna choroby straszliwej dostac No a to mi przypomina utrzymywanie czystosci oniegdaj w Wersalu ( a fuj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.09.2006 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 moze przewiew lubia? heh a ten przewiew to mi sie kojarzy z - zamiast mycia wietrzenie ( a fuj) A tak mi sie przypomnialo, moja kolezanka wczoraj mi oznajmila, ze mycie codzienne mydlem nie jest wskazane, mozna tylko raz w tygodniu, a na codzien sama woda bo mozna choroby straszliwej dostac No a to mi przypomina utrzymywanie czystosci oniegdaj w Wersalu ( a fuj) moze jej chodzilo ze mydlem nie (bo mydlo faktycznie nie zawsze dobrze dziala na skore) ale np. jakims zelem pod prysznic , itp? bo az mi sie nie chce uwierzyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 moze przewiew lubia? heh a ten przewiew to mi sie kojarzy z - zamiast mycia wietrzenie ( a fuj) A tak mi sie przypomnialo, moja kolezanka wczoraj mi oznajmila, ze mycie codzienne mydlem nie jest wskazane, mozna tylko raz w tygodniu, a na codzien sama woda bo mozna choroby straszliwej dostac No a to mi przypomina utrzymywanie czystosci oniegdaj w Wersalu ( a fuj) moze jej chodzilo ze mydlem nie (bo mydlo faktycznie nie zawsze dobrze dziala na skore) ale np. jakims zelem pod prysznic , itp? bo az mi sie nie chce uwierzyc:) Chodzilo jej o wszelakie myjace preparaty ( mydla, zele), no bo powiedziala wyraznie, ze na codzien myje sie samą wodą, a raz w tygodniu uzywa mydla ( przypuszczam ze zelu bo widzialam jak kupowala nivea). Mi tez sie nie chce wierzyc, bo wyglada na czysta i zadbaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Może kąpcie się w melku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 13.09.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 moze przewiew lubia? heh a ten przewiew to mi sie kojarzy z - zamiast mycia wietrzenie ( a fuj) A tak mi sie przypomnialo, moja kolezanka wczoraj mi oznajmila, ze mycie codzienne mydlem nie jest wskazane, mozna tylko raz w tygodniu, a na codzien sama woda bo mozna choroby straszliwej dostac No a to mi przypomina utrzymywanie czystosci oniegdaj w Wersalu ( a fuj) To jeszcze do Wersalu kawał drogi - w końcu mówi o codziennym myciu a Wersal mi sie kojarzy raczej z myciem znacznie żadszym natomiast intensywnym urzywaniem pachnideł. A co do higieny - ciekawość czy przy okazji nie zapewniliśmy sobie tych wszystkich alergii. Już pomijam to że ludzie są uczuleni na związki występujące w środkach czystości (raczej nikt nie jest uczulony na normalne mydło - ale już na różne dodatkowe poprawiacze zapachu i konsystencji - zdarzają się alergicy). Ale widziałem kiedyś artykuł jakiegoś gościa z jakiegoś uniwersytetu w USA. Próbuje on zrozumieć, i przerobić na lek tą wiedzę, dlaczego od chwili gdy przypadkowo nabawił się robaków w przewodzie pokarmowym to jego alergia, która nie dawała mu żyć, znikła jak ręką odjął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts