zielonooka 13.09.2006 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 tiaaa i tu pytanie co lepsze? robaki czy alergia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 tiaaa i tu pytanie co lepsze? robaki czy alergia? robaki to przynajmniej dają jakieś życie wewnętrzne ... laski to lubią w facetach (było trochę postów temu ..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 15.09.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 moze, zeby nie balaganic w watku, zrobimy ankiete: "Chlopie, jakie nosisz gacie"? Zabrali ankiete... pamietam tylko poszczegolne wyniki, kiedy jeszcze byly... owieczki - 2 Calvin Klein - 2 (nie liczy sie, glosowaly Agnieszka 1 i Zielonooka) duzo brazowego - 1 ubiera mnie mama - 1 zabki - 1 Swoja droga, ciekawi mnie, czy ja naruszylem jakies zasady (np. dobry smak), czy pojawily sie jakies malo tresciwe odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 15.09.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 zabraklo stringów z trąbą słonia i koszyczkiem na jajka i dlatego zdjeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.09.2006 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 moze, zeby nie balaganic w watku, zrobimy ankiete: "Chlopie, jakie nosisz gacie"? Zabrali ankiete... pamietam tylko poszczegolne wyniki, kiedy jeszcze byly... owieczki - 2 Calvin Klein - 2 (nie liczy sie, glosowaly Agnieszka 1 i Zielonooka) duzo brazowego - 1 ubiera mnie mama - 1 zabki - 1 Swoja droga, ciekawi mnie, czy ja naruszylem jakies zasady (np. dobry smak), czy pojawily sie jakies malo tresciwe odpowiedzi... glos zielonookiej sie liczy glosowal kolega z pracy zielonookiej ps. zielona nie sprawdzala czy mowil prawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.09.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 mmmad nie bierz sobie tego tak do serca redakcja tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 18.09.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 glos zielonookiej sie liczy glosowal kolega z pracy zielonookiej ps. zielona nie sprawdzala czy mowil prawde Widzisz, ile faceci sa w stanie naklamac, zeby Ci przypasc do gustu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 18.09.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 mmmad nie bierz sobie tego tak do serca redakcja tak ma Niby zostalem przez redakcje dostrzezony, ale ani informacji, ani banana... Czuje sie tak... pol-selimmowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts