asiula77 15.09.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Odwołuję !!! Nie musi padać, bo mimo naszej nieobecności w czasie weekendu, majstry zobowiązali się polewać strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 15.09.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No to OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 25.09.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Pieknie pną Wam się mury!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 25.09.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Bardzo dziękujemy - cieszę się, że się podoba - nam też Parr - czy podjęliście już ostateczną decyzję co do budowy Kryształu? Bo chyba się wcześniej jeszcze zastanawialiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 25.09.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Aż wam zazdroszczę,że jesteście już na tym etapie.Podziwiam.Ja nie mogę się doczekać wiosny i wreszcie zacząć. Na razie papierologia,która coraz bardziej się komplikuje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 25.09.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Nie martw się, jak już zaczniecie to będzie szło (a szczególnie kasa ). A papierologia - też myslałam, że to się nigdy nie skończy, ale wszystko trzeba przetrzymać. Trzymam kciuki za wytrwałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 26.09.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Tak kupilismy projekt Kryształu -udało mi się wynegocjować 10 % upust od katalogowej ceny :-)teraz załatwiamy całą papierologie i ruszamy na wiosne 2007 roku. Czy na jakims etapie Waszej budowy zdarzył sie jakis błąd projektanta?Czy na razie jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 26.09.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 No proszę, upuścik na projekt? Musicie być nieźli w negocjacjach - ja się jednak dopiero uczę (i to powoli niestety ) Co do błędów to nie wiem czy jakieś są. Na razie jest ok - oczywiście nasz wykonawca przy akceptacji i po wyliczeniach inspektora nadzoru coś tam pozmieniał z ławami i stropem (przy lawach chyba szerokość a w stropie zlikwidowali mi podciąg w salonie). Jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 27.09.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Negocjuję wszystko :-)I robię to z wielką przyjemnością :-)Polecam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 27.09.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Witajcie. Gratuluję i zazdroszczę tempa. My zrobiliśmy dopiero podłogę tzn. chudziak i czekamy na bloczki które będą w piątek i ruszamy powoli ze ścianami. Ja robię wszystko sam z majstrem stąd ślimacze tempo Mam pytanie, czy moglibyśmy z żoną podjechać do was na budowę i pooglądać z bliska? Z Bydgoszczy nie mamy daleko i chętnie wybrali byśmy się w taką podróż I jeszcze wielka prośba - czy możecie podać jakieś szczegóły odnośnie stropu tj. podciągu i ewentualnie czy stosowaliście HEB-y ? Jeśli będzie wam wygodniej to skontaktujmy się na priv lub telefonicznie. Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 28.09.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Eda- oczywiście, że możecie do nas podjechać. Musimy się tylko wcześniej umówić - ale to już na priv. Co do informacji o stropie...hmmm, muszę się przyznać, że niewiele wiemy . Majster z inspektorem uzgodnił, żeby nie robić podciągu tak jak w projekcie. Trudno to mi wytłumaczyć. Najlepiej jak przyjedziecie to zobaczysz co wymyślili. Na priv wysyłam ci nr mojej komórki - dzwoń najlepiej wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 29.09.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Gratuluję własnego prądu i nowych rachunków do płacenia .Wasz strop wygląda całkiem inaczej niż nasz,za to kominy mamy identyczne.Ważne żeby parło do przodu,a reszta sama się ułoży.Pozdrawiam serdecznie i budujmy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 01.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 GRATULUJĘ POSTĘPU.DOMEK WYGLĄDA SUPER.MAM PYTANIE-CZY PODNOSILIŚCIE SCIANKĘ KOLANKOWĄ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 02.10.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witam Wczoraj byliśmy z wizytą u Asiuli i Kacego. Jeszcze raz wielkie dzięki za poświęcony czas i miłą pogawędkę. Sporo wynieśliśmy z tej wizyty. Już siedzę ze zdjęciami i nad projektem kombinując, co i jak Dla wszystkich, którzy nie widzieli kryształa w realu powiem, że domek nie jest wielki, ale myślę, że jak ktoś zamieni m3 w bloku (my mamy 38 m2) to wystarczy i przestrzeni i powierzchni do sprzątania Jeszcze raz wielkie dzięki i powodzenia w dalszych pracach. Oczywiście będziemy śledzić postępy i z racji niewielkiej odległości obiecujemy jeszcze kiedyś wdepnąć. A i my jak już coś urośnie zapraszamy z wizytą. Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 02.10.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 EDA - było nam bardzo miło was poznać Przyjemnego kombinowania! A z zaproszenia z pewnością skorzystamy - obyście jak jak najszybciej i bez przeszkód postawili ściany swojego kryształka. Pozdrawiamy Asia i Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 03.10.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 EDA 140 m2 pow.uzytkowej to jest w sam raz Asiula -fajnie Wam rośnie domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 09.10.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Domek super,a ekipy tylko pozazdrościć.Oby tak dalej praca szła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reksio102 10.10.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Czy przedłużaliście garaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 10.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Czy przedłużaliście garaż ? Tak, o 1,5 m. I będziemy mieli szerszy wjazd do garażu niż jest w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 12.10.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Ho Ho Ho dawno mnie u was nie było na budowie i oczy mi wyszły z orbit -o właśnie tak.Super -też bym już chciała mieć taki dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts