Aga - Żona Facia 13.01.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 asiula napisz jak będą wyglądać u Was prace:okna kiedy?elektryka (przed oknami czy po oknach)hydraulika tynkiJaka jest u Was zaplanowana kolejność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 14.01.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Aga-Żona Facia - kolejność prac mamy zaplanowaną taką jak napisałaś. Okna powinny być pod koniec lutego ewentualnie na początku marca. I wtedy chcemy ruszyć pełną parą. Do tego czasu zostaje nam niestety tylko planowanie co i jak. A jaki harmonogram wy macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.01.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 asiula napisz jak będą wyglądać u Was prace: okna kiedy? elektryka (przed oknami czy po oknach) hydraulika tynki Jaka jest u Was zaplanowana kolejność? W sumie taka sama z ewentualną zmianą: pierwsze tynki potem hydraulika. My zamówiliśmy okna we wtorek 9 stycznia. Mogłyby być już za 3 tygodnie, ale wpisaliśmy termin marzec. Boimy się zimy. Tzn. takiej prawdziwej, ostrej. Bo wtedy nie można robić tynków. A my chcielibyśmy zrobić okna i zaraz elektryka i zaraz tynki. Dlatego mamy dylemacik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 20.01.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Podciagam w góre.Super,że z dachówką wszystko ok.Bedziemy w najblizszym czasie dzwonic do Waszych dekarzy.Moze ich wybierzemy by połozyli dachowke na naszym dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 21.02.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 W mniej wiecej tym samym czasie Wy zaczniecie tynki,a my fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 22.02.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Parr - a jak macie zaplanowany harmonogram? Wprowadzacie się na zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 26.02.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Parr - a jak macie zaplanowany harmonogram? Wprowadzacie się na zimę? Plan jest taki,że święta Bożego Narodzenia 2007 roku robimy w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda2005 01.03.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam, super są te płytki. Można wiedzieć, jaka to firma? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 01.03.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Firma Polcolorit kolekcja Wood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 03.03.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Asiula oczywiście czekam na zdjęcia domku z oknami i życze powodzenia w poniedziałkowym ogarnięciu tych ekip.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 05.03.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Widzę ,że wszystko ogarnięte.Domek z oknami super wyglada.Powiedz czy wymiary okien są zachowane?Wprojekcie są w jednej płaszczyżnie np.w kuchni.Bardz mi się takie podobają,ale mam obawy czy nie będą się obwieszać ze wzgl.na dużą płaszczyznę.Chyba zdecyduję się na takie jak Wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 06.03.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Basiu - wymiary okien mamy trochę zmienione w jadalni w pokoju nad wejściem oraz w garażu i łazience - reszta jak w projekcie o ile dobrze pamiętam . Dzisiaj jeszcze raz już bez wczorajszych emocji obejrzeliśmy sobie okienka i bardzo jestem zadowolona, że w kuchni są dwuskrzydłowe. Tak samo te w gabinecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 07.03.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Macie podobny kolor okien do naszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 07.03.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Orzech - baaardzo mi się podoba. Codziennie jeżdżę oglądać moje okna Dzisiaj była teściówka na inspekcji i też się podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 07.03.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ja też wybrałam kolor orzech,bo taki pasuje do drzwi wejściwych.Drzwi juz kupiłam w styczniu-okazja na allegro-lity dąb ,a że było to blisko nas więc pojechałam zobaczyć i kupiłam .My zaczynamy po 20 marca.Już chcę,żeby to się zaczęło-może przestanę się bać,że tego nie ogarnę.Pozdrawiam a kolor orzech jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 08.03.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Parr, Basiu - trzymam kciuki żeby wszystko szło dobrze i żebyśmy Święta spędzili wszyscy we własnych nowych domkach Fajna perspektywa - nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 08.03.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Parr, Basiu - trzymam kciuki żeby wszystko szło dobrze i żebyśmy Święta spędzili wszyscy we własnych nowych domkach Fajna perspektywa - nie? Perspektywa super!!! U nas jeszcze fasolka w sierpniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 18.03.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Asiula,ale fajnie że jestescie juz na tym etapie.My mam nadzieje zaczniemy w ciągu dwóch tygodni.A ja oczywiście też oglądam glazury.Mam już wizje dolnej łazienki.Jestem osobą ,która musi być na 100% do czegos przekonana,a do tej wizji już jestem.Jedna rzecz ustalona,chociaż mój mąz twierdzi,że mam wolną ręke w projektowaniu.Jemu zawsze się moje pomysły podobają...podobno.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 18.03.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Ja mam jakąś tam wizję górnej łazienki, ale jak widzę tyle płytek i tyle cen, to jestem w rozterce. No a teraz muszę jeszcze pomyśleć o tej dolnej. MYślelismy tam o grafitowym kolorku z jakimiś innymi akcentami. Mam nadzieję, że niedługo wykluje się jakaś konkretna wizja. A jak wizyta na waszej działce? Ustaliliście coś z murarzem? Do końca marca niedaleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 18.03.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Murarz konkretny facet/zreszta wzięty z budowy domu koleżanki/dobrze,a tanio i to mi sie podoba.Zaczniemy na przełomie miesiąca,o ile pogoda dopisze ,ale do końca maja dom ma być/bez dachu ,bo to inna firma robi.Miałam umówioną inną firmę,która miała robić wszystko,ale okazało się ,że jak wezmę te 2 firmy-polecone zresztą-to będzie 15 tyś taniej.15 tys to są okna plus dachowe.Nie było się nad czym zastanawiać.Musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts