Kebuz 23.07.2006 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Witam! dzięki za opinie i faktycznie sąsiedzi chcą wszystko wiedzieć, skąd, po co, na co za ile i jak(czyli za co buduje), zakończyliśmy rozmowy na etapie fundamentów i od tamtej pory cisza.W końcu dorwał ludzi wylewnych (robotników), którzy mnie dobrze znają i mógł się od nich dużo dowiedzieć.Co do robotników to skąd mieli wiedzieć jakie są stosunki sąsiedzkie, a sąsiad trochę nie poważny zapraszając obcych ludzi do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 23.07.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 KTO MAŁO WIE TEN DOBRZE SPI .......... nie mow nic robotnikom oprocz tego co im potrzebne do pracy ..........wspolczuje .....dobry sasiad ..to 51% sukcesu na miłe zamieszkanie i pożniejszy spokoj domowy .....rozgłoś ze na wszystko wziołes gigantyczny kredyt .....i nie daj poznać ze Ci sie wiedzie lepiej niż jemu .....niestety takie zawistne czasy .... sąsiad widocznie "równa w dół " ....WWO "DAMY RADE" polecam piosenke ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 23.07.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 a sąsiad trochę nie poważny zapraszając obcych ludzi do domu. To jego problem A jeśli robotnicy zrobili co trzeba... to niech pracują dalej, jeśli jesteś zadowolony z ich pracy, a przy okazji odpada Ci problem ewentualnego poczestunku, odwożenia itp a propos plotek... przynajmniej wiesz z jakiego źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dakot 23.07.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 zgłoś na policję - niech zamkną złodzieji. A robotników do depozytu w kartony . Odechce się im drinków !!!A tak nawiasem mówiąc ile daliście kaski za niewolników zza buga ? też bym sobie kilku kupił... Bo chyba byli waszą własnością ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 23.07.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 przynajmniej samo zachęcanie pracowników by zaprzesatli pracy u swojego pracodawcy... A gdzieś jest napisane, że do takiego czynu doszło??? no rozumiem, ze oni siedizeli na tym tarasie kiedy mieli pracować i dotali nawet alkohol od sasiadów ta ustawa dotyczy jednak z tego co pamietam dzialanie na szkode przedsiebiorcy[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.07.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 no rozumiem, ze oni siedizeli na tym tarasie kiedy mieli pracować i dotali nawet alkohol od sasiadów ta ustawa dotyczy jednak z tego co pamietam dzialanie na szkode przedsiebiorcy[/b] a ja zrozumialam ze to juz po pracy jak mieli zostac odwiezieni przez "wlasciciela" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 23.07.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 przynajmniej samo zachęcanie pracowników by zaprzesatli pracy u swojego pracodawcy... A gdzieś jest napisane, że do takiego czynu doszło??? no rozumiem, ze oni siedizeli na tym tarasie kiedy mieli pracować i dotali nawet alkohol od sasiadów ta ustawa dotyczy jednak z tego co pamietam dzialanie na szkode przedsiebiorcy[/b] co najwyżej można posądzić o przywłaszczenie przez sąsiadów ale nie kradzież a tak poza tym to oczywiste że trzeba ich było zamknąć na klucz ale to już ograniczenie wolności może jakieś kolczugi elektroniczne ze strefowaniem porażenia prądem poza granicą działki... ale to chyba drogi sprzęt więc może należy się ograniczyć wyłącznie do wielkiej awantury łącznie z obcięciem wsyztskich gałęzi sąsiada wsytających na twoją działkę cóż sprawa wymaga głębszego zastanowienia - wcale nie jest błaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.07.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 a ja sie upieram ze tacy sasiedzi sa faaaajni... mnie to nikt z sasiadow na drinka na taras nie zaprasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dakot 23.07.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 oj zielonooka jakaś ty niemądra. Przebierz się w robocze ciuch i połaź trochę po działce Kebuza a nadrinkujesz sie do woli. Ja też tam się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 23.07.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 oj zielonooka jakaś ty niemądra. Przebierz się w robocze ciuch i połaź trochę po działce Kebuza a nadrinkujesz sie do woli. Ja też tam się wybieram może jakiś zlocik forumowy w strojach roboczych? sąsiedzi nie uciągną kebuz się ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.07.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 dobrze tak w grupie to moze nawet ...raźniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 23.07.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 dobrze tak w grupie to moze nawet ...raźniej ? to czekamy na termin i adres działeczki ... i robimy zlocik tarasikowy jeno szybko ... bo słonko ucieknie a i sąsiedzi za dużo upędzą i nie uciągniemy już sobie szyję jezzikowe ogrodniczki ... i specjalnie koszulę flanelkę w kratę przyprasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 24.07.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 A mnie sąsiad podpieprzył Kominiarza!!!!! Kurcze chłopak nie miał drugiego do kieliszka i jak przyjechałem (fakt moja wina trochę się spóźniłem) to już drugą flaszkę kończyli ale dobrze się skończyło i kominiarza odzyskałem tylko rękę musiałem mu przytrzymać przy autografie na protokole he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.07.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Kebuz a ja Cie rozumiem ... u mnie jest podobnie - sasiad gaduła straszna i wścibska jak cholera a dodatkowo ma 1000 porad na każdą okazje (większość to bzdury ) ... ile sam chce to mu mówię, ale ekipy od początku każdej pracy mają kategoryczny zakaz gadania z nim o czymkolwiek poza pogodą ... nie wspominając o wpuszczaniu kogokolwiek na teren budowy jakbym się dowiedział że ów zakaz łamia tobym miły i grzeczny nie był ... i nie ma tu znaczenia czy przed czy po robocie ... bo przecież wiadomo że o kursach akcji spólek informatycznych na GPW nie gadają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.07.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 A mnie sąsiad podpieprzył Kominiarza!!!!! Kurcze chłopak nie miał drugiego do kieliszka i jak przyjechałem (fakt moja wina trochę się spóźniłem) to już drugą flaszkę kończyli ale dobrze się skończyło i kominiarza odzyskałem tylko rękę musiałem mu przytrzymać przy autografie na protokole he he to by znaczyło że nie tyle podpieprzył co go zlekka "urobił" dla Ciebie... kto wie może na trzeźwo by się czepiał wisisz sąsiadowi wino za to conajmniej za 5 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 24.07.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 taki sąsiad to prawdziwy diament ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 24.07.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 A mnie sąsiad podpieprzył Kominiarza!!!!! Kurcze chłopak nie miał drugiego do kieliszka i jak przyjechałem (fakt moja wina trochę się spóźniłem) to już drugą flaszkę kończyli ale dobrze się skończyło i kominiarza odzyskałem tylko rękę musiałem mu przytrzymać przy autografie na protokole he he to by znaczyło że nie tyle podpieprzył co go zlekka "urobił" dla Ciebie... kto wie może na trzeźwo by się czepiał wisisz sąsiadowi wino za to conajmniej za 5 zł taaaa. .. on takich za 5 zetełów nie pija ale zwiskowaliśmy zyski bo z sąsiadem trzeba dobrze żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 24.07.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 nic tylko ukraść sąsiada robolom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 26.07.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 jade na budowe! pewnie grilluja albo kapia sie w basenie u sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts