Jeja 23.07.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Jestem na etapie budowy komina i właśnie się zastanawiam, czy już teraz muszę zamontować układ powietrzno-spalinowy , czy też zrobić to w momencie kupna kotła , jak dom będzie ukończony. Kocioł będzie turbo a może kondensat, ale na tym etapie nie jestem jeszcze zdecydowany co do rodzaju i firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafio_1977 23.07.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 ja włożyłem wkład dopiero po wybudowaniu ale jak masz mozliwośc to zrób to teraz bedzie owiele prosciej i zrobia ci to murarze a tak pozniej bedziesz płacic dodatkową kase za montaz wkładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keny52 23.07.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 witam. rure wklada sie odrazu jest mniej klopotow, ja tak zawsze montuje. pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts