pm2000 23.07.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Witam Jestem na etapie składania wniosku o pozwolenie na budowę. Czy dobrze mi się wydaje, że okna połaciowe można usunąć na etapie budowy poprzez wpis do dziennika bez konieczności składania jakiegoś dodatkowego projektu? Mam wątpliwości odnośnie dwóch dodatkowych okienek i wolałbym na razie nie podejmować decyzji. Pozdrawiam i z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 23.07.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Uważasz, że ktoś mógłby Cię zmusić do wstawienia na powrót usuniętych okien???A może dostałbyś nakaż rozbiórki z powodu ww okien????Mam wrażenie, że ludzie w Polsce zaczynają się bać własnego cienia....to straszne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts