moniga 24.07.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam serdecznie czy w razie potrzeby można powiększyć kwotę kredytu? Wiadomo, nie zawsze wszystko da się wyliczyć. Czy w sytuacji jak zabraknie mi 5-10tys istnieje możliwość powiększenia kredytu czy trzeba starać się o nowy? Jakie są wasze doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 24.07.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Jesli posiadasz zdolność kredytową to bank bez problemu da Ci aneks do umowy. Oczywiscie nic za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPa 26.07.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Nie wiem o jakim kredycie piszesz, mieszkaniowy czy nie?. Tu jest forum budowlane, więc z dobraniem kwoty, o której piszesz możesz mieć problemy, może być za mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 26.07.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Ja dobierałem (bo zrobiłem trochę więcej rzeczy niż planowałem) ale musiałem podać co za tą dodatkową kwotę zrobię - nie było szansy na dodatkowa kasę na dokończenie rzeczy, które deklarowałem wcześniej. Tak więc musiałem podać nowe prace (i porządnie zawyzyłem ich koszty).Jak ktoś pisał wcześniej nie ma nic za darmo - aneks kosztował mnie 100 franków i wzrost marzy oprocentowania o 0,05% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts