mmmad 26.07.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 W galerii zdjęć z budowy (link w podpisie) zamieściłem kilka zdjęć zniszczeń elektryki. Jeśli Redakcja zechce wykorzystać temat służę wszystkimi szczegółami. Krzysztof Myslisz, ze Redakcja strzeli sobie w stope? Takie obrazki nie zachecaja do budowania, a raczej zacheta jest celem miesiecznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 26.07.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Myslisz, ze Redakcja strzeli sobie w stope? Takie obrazki nie zachecaja do budowania, a raczej zacheta jest celem miesiecznika. Redakcja już raz interweniowała, opisując sprawę Micmarci. Pomogła mu, że niech to cholera ! Niech nas opatrzność strzeże przed pomocą Redakcji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 26.07.2006 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 A co się stało, bo nie znam sprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 No wlasnie, a co sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 26.07.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 A co się stało, bo nie znam sprawy? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30134&highlight=micmarci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Kikris, strasznie Wam współczuję, że trafiliście na takiego gnojka Mam nadzieję, że teraz będzie tylko lepiej. Pozdrawiam i trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 28.07.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Masakra, co za dno, brak słów że nie wspomnie o tym ci powyczyniali na budowie, przecież za tą skrzynkę rozdzielczą to powinni zapłacić... zresztą nie tylko za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 29.07.2006 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 powinni ale to ja i tak zapłaciłem najwięcej ( KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts