nowaczka 23.02.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Niestety, w lutym było 4 dniowe opóźnienie w porównaniu z osiedlowym kioskiem .Ale to po raz pierwszy i oby ostatni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arogantisch 24.02.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Do mnie dochodzi zawsze 1-2 dni zanim pojawi sie w kiosku. tylko raz dostalem 2 dni po tym jak sie pojawił w kiosku ( numer sierpniowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 16.03.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Redakcjo gratulacje! Numer kwietniowy jest u mni od wczoraj tj.15.03.04 . Jeszcze nigdy tak wcześnie nie otrzymałam nie było przesyłki. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 17.03.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Gratulacje dla Redakcji! Od wczoraj (16.03) mam numer kwietniowy. Jednak mozna było coś zrobic, aby dostarczanie przyspieszyć. Mam jednak uwagę co do stanu przesyłki. Trochę się poczcie pomięła i dolna część okładki jest ponadrywana. Może da się szanownej poczcie zwrócić uwagę na ten problem? A może to kwestia pakowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 17.03.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 od poniedziałku czyli 15-03 mam kwietniowy numer Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 22.03.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Dziwne bo dziś jest poniedziałek (22.03.) a ja dalej nic nie mam. Znajomi kupili już w piątek i śmieją się ze mnie po co mi ta prenumerata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 22.03.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Chciałem pochwalić Redakcję (po ostatnich narzekaniach), kwietniowy Murator doszedł do mnie 17 marca . Byłem w podwójnym szoku, raz, że doszedł tak wcześnie, a dwa, ta obętość Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 28.03.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 Dziwne bo dziś jest poniedziałek (22.03.) a ja dalej nic nie mam. Znajomi kupili już w piątek i śmieją się ze mnie po co mi ta prenumerata. To już zakrawa na kpinę !!! Widzę, że niektórzy szczęśliwcy stali się posiadaczami numeru kwietniowego w okolicach 15 marca. Spodziewaliśmy się przesyłki 'standardowo opóźnionej' czyli w tym wypadku ok. 18.03. Do wczoraj (powinienem napisać dzisiaj, ale w niedzielę listonosze nie pracują ) w skrzynce ani śladu !!! Raczej już nie popełnimy tego błędu i nie zaprenumerujemy Muratora nawet przy ciekawej obniżce za prenumeratę 1,5 roczną ! Jutro dzwonię jeśli nic nie dojdzie ! REDAKCJO, jak Ci nie wstyd ! I raczej nie wystarczy zasłaniać się pocztą (odpowiedzi na narzekania innych już przeczytane wielokrotnie !) Pozdrawiamy (ze smutkiem i żalem ) aPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 30.03.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 No, już jest Zabieramy się do czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej 1 02.04.2004 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Ja zrezygnowalem z prenumeraty 2 lata temu . Mieszkam z dala od duzych miast wiec nie licze ze cos by sie zmienilo. Tyle w temacie prenumeraty. Natomiast jezeli chodzi o zawartosc to jak wszystko bedzie postepowac w tym kierunku to miesiecznik bedzie najlepszym czsopismen reklamowym oraz miejscem porad jak dobrac kolor krawata do rasy psa. Niestety rady w miesieczniku w moim odczuciu w 30% pomagaja podczs budowy. Pare lat temu czekalem na nowy numer teraz gdy kupie to przegladne. (Kupuje wszystkie numery od 7 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 09.04.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Jak mam chwilę czasu to odbieram w saloniku przy redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 18.04.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Jak żałuję że zamówiłam prenumeratę. Kolejny numer jeszcze do mnie nie dotarł a w kioskach już jest. Przeczytałam go już w piątek bo teściowa kupiła. O jaka jestem zła. Właściwie już go nie potrzebuję. Pewnie dostanę w przyszłym tygodniu. Oby w przyszłym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 19.04.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 A Muratora niet... A w kioskach już jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 19.04.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Dzisiaj dotarł tj 19.04.04.Jeszcze nie zdążyłam przeglądnać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 20.04.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Wczoraj był 19-ty i Murator dotarł ... standardowo opóźniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rav 21.04.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Ja już się przyzwyczaiłem. Zawsze dociera do mnie z 2-3 dniowym opóźnieniem... Jak tylko widzę nowy numer Muratora w kiosku to sobie myślę: hurra, już pojutrze będę go miał... Rav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts