Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PRENUMERATORZY PÓŹNIEJ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 55
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Gratulacje dla Redakcji! :lol:

Od wczoraj (16.03) mam numer kwietniowy. Jednak mozna było coś zrobic, aby dostarczanie przyspieszyć. Mam jednak uwagę co do stanu przesyłki. Trochę się poczcie pomięła i dolna część okładki jest ponadrywana. Może da się szanownej poczcie zwrócić uwagę na ten problem? A może to kwestia pakowania?

Dziwne bo dziś jest poniedziałek (22.03.) a ja dalej nic nie mam. Znajomi kupili już w piątek i śmieją się ze mnie po co mi ta prenumerata.

To już zakrawa na kpinę !!!

Widzę, że niektórzy szczęśliwcy stali się posiadaczami numeru kwietniowego w okolicach 15 marca. Spodziewaliśmy się przesyłki 'standardowo opóźnionej' czyli w tym wypadku ok. 18.03.

Do wczoraj (powinienem napisać dzisiaj, ale w niedzielę listonosze nie pracują :cry: ) w skrzynce ani śladu !!!

Raczej już nie popełnimy tego błędu i nie zaprenumerujemy Muratora nawet przy ciekawej obniżce za prenumeratę 1,5 roczną !

Jutro dzwonię jeśli nic nie dojdzie !

REDAKCJO, jak Ci nie wstyd ! I raczej nie wystarczy zasłaniać się pocztą (odpowiedzi na narzekania innych już przeczytane wielokrotnie !)

Pozdrawiamy (ze smutkiem i żalem )

aPa

:cry: :evil: :evil:

Ja zrezygnowalem z prenumeraty 2 lata temu . Mieszkam z dala od duzych miast wiec nie licze ze cos by sie zmienilo. Tyle w temacie prenumeraty. Natomiast jezeli chodzi o zawartosc to jak wszystko bedzie postepowac w tym kierunku to miesiecznik bedzie najlepszym czsopismen reklamowym oraz miejscem porad jak dobrac kolor krawata do rasy psa. Niestety rady w miesieczniku w moim odczuciu w 30% pomagaja podczs budowy. Pare lat temu czekalem na nowy numer teraz gdy kupie to przegladne. (Kupuje wszystkie numery od 7 lat)

• 2 weeks później...