Piwkoo 24.07.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Włąśnie skończyli mi robic stan surowy otwarty i przy okazji mierzenia otworów na drzwi wewnetrzne stwierdziłem, ze sa za wązkie - zostawili mi wneki szerokosci 80 cm, a powinny byc szerokie na 90 cm, aby zamontować drzwi szer. 80 cm wraz z ościerznicą. Ścianki budowane z porothermu 11,5. Za tydzień mają wchodzic tynkarze i teraz nie wiem co z tym zrobić, czy da to sie wyciąć, a jezeli to robic to teraz czy dopiero po tynkach tuz przed montowaniem drzwi. Poradźcie please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 24.07.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Włąśnie skończyli mi robic stan surowy otwarty i przy okazji mierzenia otworów na drzwi wewnetrzne stwierdziłem, ze sa za wązkie - zostawili mi wneki szerokosci 80 cm, a powinny byc szerokie na 90 cm, aby zamontować drzwi szer. 80 cm wraz z ościerznicą. Ścianki budowane z porothermu 11,5. Za tydzień mają wchodzic tynkarze i teraz nie wiem co z tym zrobić, czy da to sie wyciąć, a jezeli to robic to teraz czy dopiero po tynkach tuz przed montowaniem drzwi. Poradźcie please zdecydowanie PRZED tynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 24.07.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Na pewno przed tynkami... Ale zasadnicza kwestia czy nadproża pozwalają na wycięcie ścian? No i pozostaje pytanie gdzie był kierownik budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 24.07.2006 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Czy z takim wycięciem jest duzy problem, czym to sie robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 24.07.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Szlifierka kątowa + młotek i przecinak... Strasznie się pyli przy cięciu szlifierką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukaszbud 24.07.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 kierownika budowy za uszy wytargac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts