baba na budowie 24.07.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Zaroiło się tu na forum od singli;) Czy macie jakieś pomysły na wakacje dla singla? Może ktoś kiedyś był w takiej sytuacji jak ja. Chciałabym odpocząć gdzieś tydzień ewentualnie dwa, najlepiej nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 28.07.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 A czym się różnią wakacje dla singla od nie-singla? A racja, single-bed room czasami jest droższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 28.07.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 No nie ma co marudzić pakuj się jedź nad morze i już nie będziesz singiel ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 29.07.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Ja kiedyś mialam taką sytuację,że z koleżanką wybierałyśy się na Majorkę i ona w ostatniej chwili zrezygnowala a ja mialam już wszystko opłacone i byłam wściekła jak mops ale pojechalam.Dwa dni to koszmar samej przy basenie w pokoju itp. ale jak towarzystwo się już skumało( a do nieśmialych nie należe) to powiem,że byly to moje najlepsze wakacje jak do tej pory(ach gdzie te czasy.... )Takze jechac tylko tam gdzie duzo ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 31.07.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Jak jesteś nieśmiała i masz trochę forsy to poszukaj w ofercie Club Med Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.07.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 wlasnie!!! rewalacyjan forma wyjazdu (choc nie taka najtansza ) jest SPA masaze, glinki, błotka, bicze wodne, groty solne itp.... nie dosc ze mozna wypoczac na np. plazy to jesczze wrocic naprawde odmlodzonym, odswiezonym i wypielegnowanym (no...troche ubozszym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.08.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Niech Muratorek na Forumie im zrobi koncik matrymonialny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.08.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 hejo nio ja jestem singlem, kilka dni temu wyjechałam nad morze nasze Bałtyk Pojechalam w "ciemno" bez rezerwacji pokoju, oto moje spostrzeżenia: - bardzo trudno znaleźć pokój 1-os (szczegolnie w środku sezonu turystycznego), patrzą sie na ciebie jak na tredowatą - jak juz w koncu znalazłam "dwójkę" to musiałam równiez zaplacic jak za dwójkę - kiedys bylam sama w górach, pani "parkingowa" u podnóża górki pokiwała głową z ubolewaniem: "ojej pani sama na górę wchodzi??" (Nie byly to Rysy, ani Everest) czasami mam wrażenie ze w naszym pieknym kraju nie ma miejsca dla singli, osób niepełnosprawnych i osob o odmiennej orientacji seksualnej niektorym "normalnym" znajomym nawet sie nie przyznaje do swoich solowych wojaży, ba zaraz slysze slowa współczucia i ubolewania mimo wszystko zycze fajnych solowych wakacji a ja zycze sobie zeby bylo wiecej takich osob ja Ty - wyluzowanych , cieszacych sie zyciem i majacych w nosku to ze ludzie dziwuja ps. ja to taka "slomiana " singielka - ale jak ktos niezorientowany w temacie i obcy to mysli ze jak najbardziej - i zawsze ale to zawsze zawsze na jakis wyjazdach to mnie chca swatac w 99% z jakims lokalnym głupkiem i pierdołą co ani be ani me (bo widac tylko taki im sie ostał ) (ewentualnie starcem-wdowcem z czworka dzieci) wiec czesto jezdze z kolezankami (albow wiekszej grupie znajomych ) na szczescie mam takie kol. ze dla nich mily wyjazd moze byc w innym gronie niz tylko ona i ten ich Facet jako bostwo na niebosklonie oraz Pan i Wladca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 02.08.2006 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Agula, ja dotąd zawsze jeździłam sama. Zazwyczaj były to żagle. Też się dziwili, że sama jadę. Po górach też często przechadzałam się sama. Zdarzało się, że już przy najbliższej chatce czy schronisku znajdywałam sympatycznych ludzi. Zresztą na takich wakacjach zawsze mnóstwo fajnych osób poznawałam. I przyznaję, ze częstokroć słyszałam "a to chłopak cie tak puszcza?". A ja zatwardziałą singielką byłam. Napisałam tego posta, bo może znacie właśnie adresy biur czy kwater gdzie singiel może bez dodatkowych opłat korzystać z oferty. A może jakiś ciekawy pomysł na wakacje? Ten Zielonokiej ze spa jest super, ale drogi chyba niestety i nie jestem pewna czy tam też za pojedyńcze pokoje nie trzeba by dopłacać. A swatanie z lokalnym głupkiem - skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.08.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 B na b w SPA na pewno sa pokoje pojedyncze bo sporo kobitek samych jezdzi (bez "ogonow" w postaci mezow, kochankow, chlopakow itp ) ale koszty sa - ja tak slyszalam ze ok 2000- 2500 tys za mniej wiecej 14 dni to sporo bo za te kase mozna miec juz wycieczke do egiptu czy Tunezjii (pokoj to ok 240 zl /doba) mozna przejrzec forum o spa http://www.forum.spa-prestige.pl/ ew. wyszukiwarka http://www.spahotele.pl/ ja mam ochote ale... za taka kase to chyba wole pozwiedzac cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 02.08.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 b na b - ale przecież żagle to się chyba nie da w pojedynkę? Jak to większe od optymista to do żeglowania dwie osoby potrzebne (oczywiście pomijam kita i windserfing - ale to nie żeglowanie jeno serfowanie jest ). Co do Spa - to jest to raczej na krótko - tak do tygodnia - jak się ma krótki urlop a chce szybko się zregenerować. Ale może to tylko mi się tak wydaje ? Wiesz, jak byłem singlem, to plecak+namiocik+auto-stop. Ale z całym szacunkiem - samotnej dziewczynie w niektórych krajach nie polecam. Tym niemniej jazda pod namiot samemu (nie musi być stopem) to jest chyba niezły sposób na wakacje - tani, zabawny, ludzi się poznaje - a że namioty to co najmniej dwójki - mozna wyjechać singlem a wrócić już tak bardziej sparowanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.08.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 ich Facet jako bostwo na niebosklonie oraz Pan i Wladca dobrze powiedziane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 04.08.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 http://serwisy.gazeta.pl/turystyka/1,50348,3437051.html cosik o wakacjach dla singla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.08.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 http://www.travelplanet.pl/single/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts